کد خبر 276228
۲۱ تیر ۱۴۰۴ - ۱۱:۲۹

محرومیت احتمالی بیرانوند و سردرگرمی تراکتور

محرومیت احتمالی بیرانوند و سردرگرمی تراکتور

رای پرونده بیرانوند و شکایت باشگاه پرسپولیس هنوز اعلام نشده است تا تراکتوری‌ها هم برای فصل آینده دچار بلاتکلیفی شوند.

به گزارش حیات، کمیته استیناف فدراسیون فوتبال قرار است رای پرونده شکایت پرسپولیس از بیرانوند را اعلام کند و این در حالی است که حدود ۱ سال از ماجرای شکایت پرسپولیس برای فسخ غیر قانونی قرارداد بیرانوند می‌گذرد.

باشگاه تراکتور باید برای فصل آینده برنامه ریزی خود را انجام دهد و در حال حاضر در اردوی ترکیه حضور دارد، اما تکلیف دروازه بان این تیم برای فصل آینده بستگی به رای فدراسیون فوتبال دارد.

شنیده‌ها حاکیست رای محرومیت ۴ ماهه بیرانوند و جریمه نقدی او به زودی اعلام می‌شود و اگر محرومیت او قطعی باشد تراکتور برای بازی های لیگ باید دروازه بان جدیدی را جذب کند و این بلاتکلیفی ضربه بزرگی به تیم قهرمان فصل قبل در آستانه لیگ جدید خواهد بود.

منبع؛ باشگاه خبرنگاران

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha