کد خبر 276160
۱۸ تیر ۱۴۰۴ - ۱۱:۵۳

ستاد بازسازی املاک آسیب‌دیده جنگ ۱۲ روزه وارد فاز عملیاتی شد

ستاد بازسازی املاک آسیب‌دیده جنگ ۱۲ روزه وارد فاز عملیاتی شد

همزمان با آغاز فاز جدید بازسازی نقاط آسیب دیده در جنگ ۱۲ روزه، با دستور شهردار تهران ستاد بازسازی منطقه۸ مانند دیگر مناطق وارد فاز عملیاتی شد.

به گزارش حیات، روابط عمومی شهرداری منطقه ۸ فاطمه تنهایی شهردار منطقه در نخستین جلسه ستاد بازسازی که با حضور معاونین حوزه‌های فنی و عمرانی، شهرسازی ومعماری، خدمات شهری، مالی و اقتصاد شهری، رییس ادارات املاک و بحران برگزار شد، به بسیج تمام ظرفیت‌های اجرایی منطقه با هدف تسریع در بازسازی و نوسازی نقاط آسیب دیده جنگ ۱۲ روزه و رفع مشکلات شهروندان درگیر با موضوع تاکید کرد.

شهردار منطقه۸ با اشاره به تعیین دقیق وظایف واحدهای اجرایی و لزوم هماهنگی میدانی میان بخش‌های مختلف افزود: پاسخ‌گویی سریع و حضوری به شهروندان، استفاده حداکثری از ظرفیت‌های تخصصی و پیگیری مستمر درخواست‌ها، در دستورکار این ستاد قرار دارد.

وی ادامه داد: همچنین این ستاد با استقرار کارشناسان و نمایندگان حوزه‌های مرتبط در طبقه همکف ساختمان مرکزی شهرداری منطقه، به‌صورت روزانه و حضوری آماده پاسخ‌گویی به شهروندان و بررسی درخواست‌های مربوط به بازسازی، تخریب و نوسازی املاک و دیگر موضوعات مرتبط است.

گفتنی است تنهایی شهردار منطقه۸ در پایان تاکید کرد: شهرداری منطقه با همراهی همه بخش‌های تخصصی، اجرای اقدامات عملیاتی را به‌طور جدی و به صورت میدانی پیگیری خواهد کرد.؛

منبع؛ باشگاه خبرنگاران

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha