به گزارش حیات، سعید اوحدی معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران پس از بازدید ستاد معراج شهدای بهشت زهرا(س) در مراسم تشییع و بدرقه شهیدان والامقام حسنقلی آسترکی و مهدی شاه بهرامی مقدم حضور پیدا کرد.
سعید اوحدی، امروز پنجشنبه ۱۲ تیرماه در بازدید از بخشهای مختلف ستاد معراج شهدای بهشت زهرا(س) در جریان نحوه چگونگی احراز، تشخیص هویت و تشییع و تدفین پیکرهای شهدای اخیر حملات وحشیانه رژیم اشغالگر صهیونیست قرار گرفت.
معاون رئیس جمهور همچنین با محمدجواد تاجیک، مدیرعامل سازمان بهشت زهرا(س) دیدار و از زحمات کارکنان بهشت زهرا (س) در روزهای اخیر برای تشییع و تدفین شهدا تقدیر و تشکر کرد و گفت: خانواده شهدا حملات رژیم اشغالگر صهیونیست مظلوم هستند و وظیفه مسئولان خدمت به این قشر معزز است.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به حملات وحشیانه رژیم اشغالگر صهیونیست در به شهادت رساندن جمعی از مردم بیدفاع که برخی از آنها غیر نظامی بودند بر لزوم هماهنگی و تعامل دستگاهها برای خدمت به خانواده معظم شهدا تاکید کرد.
مهندس اوحدی همچنین با حضور در سالن دعای ندبه بهشت زهرا (س) در مراسم تشییع و بدرقه پیکرهای شهدای والا مقام شهید حسنقلی آسترکی و شهید مهدی شاه بهرامی مقدم حضور پیدا کرد و پس از اقامه نماز بر پیکر پاک و مطهر شهدا، با خانواده شهدا دلجویی کرد.
در این بازدیدها سردار یعقوب سلیمانی، معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران، عباسعلی رضایی، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران تهران بزرگ و مهدی محمدی، مشاور و مدیرکل روابط عمومی و اطلاعرسانی بنیاد حضور داشتند.
انتهای پیام/
نظر شما