کد خبر 274755
۱۳ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۱:۱۱

غافلگیری‌های جدید یمن برای صهیونیست‌ها

غافلگیری‌های جدید یمن برای صهیونیست‌ها

یک مقام دولت تغییر و سازندگی در شهر صنعا پایتخت یمن ضمن تاکید بر تداوم عملیات علیه رژیم صهیونیستی تا توقف جنگ در نوار غزه، از غافلگیری های جدیدی خبر داد که اقتصاد این رژیم را نشانه خواهد گرفت.

به گزارش پایگاه خبری حیات به نقل از ایرنا، «نصرالدین عامر» معاون سازمان اطلاع رسانی دولت صنعا به شبکه الجزیره اعلام کرد: ما موشکهای خود را توسعه می دهیم و تشدید درگیری برای هدف قرار دادن اقتصاد اسرائیل در راه است.

وی افزود: اسرائیل باید به آمریکا به عنوان آینه عبرت نگاه کند. سران اسرائیل شکست خورده و ناتوان از توقف حملات موشکی ما هستند.

این مقام یمنی تاکید کرد: تنها ما نیستیم که خواهان توقف جنگ در غزه هستیم بلکه کل دنیا این خواسته را دارد.

معاون سازمان اطلاع رسانی دولت صنعا خاطرنشان کرد: پایداری و تداوم حملات ما به خودی خود پیروزی محسوب می شود.

دوشنبه شب در پی جدیدترین حمله موشکی نیروهای مسلح یمن، آژیر هشدار حمله هوایی در سرزمین‌های اشغالی فلسطین به صدا در آمد و تردد شهرها و شهرک‌های صهیونیست‌نشین متوقف شد و صدها هزار شهرک‌نشین صهیونیست در مناطق وسیعی از فلسطین اشغالی به پناهگاه‌ها گریختند. پس از این حمله موشکی، صدای انفجارهای مهیبی در شهر قدس، کرانه باختری و مناطق وسیعی از فلسطین اشغالی شنیده شد.

روز یکشنبه نیز نیروهای مسلح یمن اعلام کرده بودند که فرودگاه اللد (بن گوریون) در منطقه یافا (تل آویو) و اهداف حیاتی وابسته به دشمن صهیونیستی در سرزمین‌های اشغالی را با یک موشک بالستیک فراصوت هدف قرار داده اند.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha