به گزارش حیات، حجتاله امانی مدیرعامل صندوق اشتغال و کارآفرینی ایثارگران، با بیان اینکه تعهد تأمین اشتغال ایثارگران در سال ۱۴۰۳ به طور کامل ایجاد شده است، گفت: در سال گذشته در خصوص تعهد انجام شده، بابت اشتغال جامعه هدف، بنیاد شهید و امور ایثارگران بیشتر از تعهد خود عمل کرد که این فرآیند پس از ایجاد اشتغال و ثبت در سامانه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و ارزیابی وضعیت شغلی افراد توسط ادارات کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی و تأیید سامانه به ثبت رسیده است.
وی افزود: سال گذشته تعداد ۱۲ هزار و ۹۳۱ تعهد شغل برای کلیه استانها به تفکیک در نظر گرفته شده بود، که کمترین تعهد برای استان خراسان جنوبی بالغ بر ۵۸ نفر (طرح) و بیشترین تعهد در استان تهران با ۱ هزار و ۱۴۱ نفر (طرح) است. در سال گذشته بنیاد توانسته بالغ بر ۱۵۳.۲۳ درصد تعهد خود را انجام و تعداد ۱۹ هزار و ۸۱۴ نفر (طرح) را ثبت سامانه کند.
امانی خاطرنشانکرد: در صورت تحقق و تأمین به موقع منابع اعتباری تکلیفی، منابع داخلی بانکها، تسهیلات یارانهدار و همچنین صندوق توسعه ملی، در جهت ایجاد شغل تکلیفی ایثارگران متقاضی و همکاری و همت سختکوشانه همکاران فعال در بخش اشتغال و سایر دستگاههای اجرایی، امیدوارم در سال جدید در این بخش موفقتر از قبل عمل کنیم و انتظارات جامعه هدف را در اجرا تحقق ببخشیم.
منبع؛ مهر
نظر شما