کد خبر 274448
۸ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۹:۴۰

عارف عازم تاجیکستان شد

عارف عازم تاجیکستان شد

معاون اول رئیس‌جمهور صبح امروز در صدر هیاتی بلندپایه به دعوت نخست وزیر تاجیکستان و به منظور دیدار رسمی دوجانبه و همچنین شرکت در کنفرانس بین‌المللی حفاظت از یخچال‌های طبیعی، تهران را به مقصد دوشنبه ترک کرد.

به گزارش حیات، دکتر محمدرضا عارف پیش از عزیمت به تاجیکستان و در جمع خبرنگاران، دیدار رسمی دوجانبه و همچنین شرکت در کنفرانس بین‌المللی حفاظت از یخچال‌های طبیعی از اهداف سفر به تاجیکستان برشمرد و گفت: تاجیکستان کشور دوست و همزمان جمهوری اسلامی ایران است و توسعه روابط با این کشور جزو اولویت‌های اول روابط سیاست خارجی ایران است.

معاون اول رئیس جمهور با بیان اینکه توسعه روابط با همسایگان به ویژه تاجیکستان در دولت چهاردهم اولویت اول است که در سال‌های اخیر با این کشور روند رو به رشدی داشته است، گفت: سفر دکتر پزشکیان به تاجیکستان نقطه عطفی در روابط با این کشور است که اخیراً در هفدهمین اجلاس کمیسیون همکاری‌های مشترک دستاوردهای خوبی داشت که در این سفر روند توسعه روابط را مرور می‌کنیم.

عارف افزود: در سفر به تاجیکستان زمینه‌های جدید همکاری به ویژه در حوزه‌های اقتصادی، تجاری، علم و فناوری و گردشگری بررسی می‌شود که امیدواریم به دستاوردهای خوبی برسیم و تفاهمات و توافقات امضا شده بین دو کشور را مرور می‌کنیم و برای رفع مشکلات بر سر این توافقات تلاش خواهیم کرد.

عارف با اشاره به برگزاری کنفرانس بین‌المللی حفاظت از یخچال‌های طبیعی به ابتکار تاجیکستان تاکید کرد: در این کنفرانس تعامل چند جانبه منطقه‌ای با کشورهای دعوت شده به این کنفرانس خواهیم داشت و مسئله مهم منطقه کم آبی است که این کنفرانس به بهانه حفاظت از یخچال‌های طبیعی و مسائل محیط زیستی و توسعه پایدار تشکیل شده است و در تعامل با کشورهای شرکت کننده زمینه‌های همکاری جدی‌تر و وسیع‌تر در زمینه محیط زیست و مشکلات آن خواهیم داشت.

عارف در این سفر علاوه بر شرکت و سخنرانی در کنفرانس بین المللی حفاظت از یخچال‌های طبیعی و تبیین مواضع و اقدامات جمهوری اسلامی ایران برای حفاظت از محیط زیست، با برخی از مقامات شرکت کننده در این کنفرانس دیدار و گفت‌وگو می‌کند.

منبع؛ باشگاه خبرنگاران

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha