به گزارش پایگاه خبری حیات، غلامرضا ژیان، رئیس بخش پزشکی دانشگاههای مجازی جهان اسلام، در گفتوگو با خبرنگار آنا درباره نمایشگاه آخرین دستاوردهای شرکتهای دانشبنیان ایران در حوزه هوش مصنوعی و همکاریهای علمی با کشورهای اسلامی توضیح داد.
وی اظهار کرد: وزارت علوم ایران میزبان وزرای آموزش عالی ۲۲ کشور جهان اسلام بود که بسیاری از آنها علاوه بر حوزه علوم، در وزارت بهداشت نیز مسئولیت داشتند.
ژیان با اشاره به همکاریهای گسترده علمی و فناورانه افزود: در این نمایشگاه، دستاوردهای ایران و دیگر کشورهای اسلامی در حوزه هوش مصنوعی به نمایش گذاشته شد و تفاهمنامههایی در زمینههای پزشکی، فناوری و هوش مصنوعی منعقد شد.
وی تاکید کرد: ایران بهعنوان میزبان دانشگاههای مجازی جهان اسلام تحت نظر سازمان همکاری اسلامی (OIC)، از این ظرفیت برای توسعه مراودات علمی، پژوهشی و اقتصادی استفاده کرد.
نمایش دستاوردهای دانشبنیان و تقاضای کشورهای اسلامی
رئیس بخش پزشکی دانشگاههای مجازی جهان اسلام با اشاره به حضور ۳۵ غرفه دانشگاهی و دانشبنیان گفت: هدف از این نمایشگاه، معرفی فناوریهای پیشرفته ایران به دیگر کشورهای اسلامی و بهرهگیری از دستاوردهای آنهاست.
ژیان خاطرنشان کرد: کشورهایی مانند عراق، عمان و کویت بهدنبال استفاده از تجربیات ایران برای توسعه پژوهشگاهها و شرکتهای دانشبنیان خود هستند.
صادرات علم و فناوری؛ فرصتی برای اقتصاد ایران
وی با اشاره به مزایای این همکاریها گفت: این نمایشگاه فرصتی برای شناساندن نخبگان ایرانی به جهان اسلام است و میتوان با کمترین هزینه، دستاوردهای کشور را معرفی کرد که هم آورده اقتصادی دارد و هم ایران را به صادرکننده علم و فناوری تبدیل میکند.
دومین اجلاس وزیران آموزش عالی کشورهای اسلامی عضو سکوی گفتوگوی OIC-۱۵ با حضور مقامهای عالیرتبه علمی و دانشگاهی بیش از ۲۰ کشور اسلامی در تهران و در روزهای ۲۸ و ۲۸ اردیبهشت ماه برگزار شد.
منبع؛ آنا
نظر شما