کد خبر 273600
۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۵:۰۵

مادر شهیدان نارکوب به فرزندان شهیدش پیوست

مادر شهیدان نارکوب به فرزندان شهیدش پیوست

مادر شهیدان والامقام «هاشم و مرتضی نارکوب» از استان کرمانشاه دعوت حق را لبیک گفت.

به گزارش پایگاه خبری حیات، حاجیه خانم «اختر صفائی پور اصفهانی» مادر شهیدان والامقام «هاشم و مرتضی نارکوب» پس از تحمل سال‌ها رنج فراق فرزندانش، روز دوشنبه 22 اردیبهشت ماه 1404 دعوت حق را لبیک گفت و به فرزندان شهیدش پیوست.

خسرو شهیدی مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان کرمانشاه این ضایعه را به جامعه ایثارگران، به ویژه خانواده و بستگان مرحومه تسلیت گفت و از درگاه الهی برای روح درگذشته رحمت، مغفرت و علو درجات مسئلت کرد.

مراسم تشییع پیکر پاک این مادر گرانقدر فردا سه شنبه 23 اردیبهشت ماه ۱۴۰۴ در گلزار مطهر شهدای باغ فردوس کرمانشاه با حضور خانواده‌های شهدا و ایثارگران، مسئولان و مردم شهیدپرور شهر کرمانشاه برگزار خواهد شد.  

شهید والامقام هاشم نارکوب متولد سال 1333 و شهید گرانقدر مرتضی نارکوب متولد سال 1330 در شهرکرمانشاه و در 28 مرداد 1357 در هنگام به آتش کشیدن سینما رکس آبادان توسط مزدوران رژیم طاغوت به درجه رفیع شهادت نائل آمدند.

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه و استاندار کرمانشاه با صدور پیامی درگذشت بانوی ماجده و مومنه را تسلیت گفتند.
انتهای پیام/                    

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha