سیدمحمد پاکمهر، عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی، در گفتگو با خبرنگار سیاسی حیات در مورد عملکرد وزیر پیشنهادی بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در گذشته اظهار کرد: از سوابق کاری دکتر ظفرقندی در حوزه اجرایی می توان به فوق تخصص رئیس دانشگاه تهران و رئیس سازمان نظام پزشکی اشاره کرد و به لحاظ تخصص، عملکرد و تجربه کاری خوبی که داشتند مشکل خاصی برای ایشان وجود نخواهد داشت. آنچه که مهم است بحث تعهد است. امروزه برای سکان هدایت یک وزارتخانه، مصادیق و شاخصهایی را که مقام معظم رهبری پیش روی خادمین ملت قرار دادند که طبیعتاً باید چراغ راهنمای انتخابمان باشد استفاده خواهیم کرد.
وی در ادامه در مورد شاخصهای رای اعتماد نمایندگان افزود: شاخصهای مهمتر دیگری که برای انتخاب وزیر پیشنهادی وجود دارد، امین بودن، پاک بودن، صادق بودن، کارآمد بودن و اعتقاد قلبی به نظام داشتن است. بنابراین ما باید به هر کدام از شاخصها امتیاز و نمره دهیم. همچینین سوابق و عملکرد افراد هم دورنما و به اصطلاح چراغ راهنمای رای اعتماد نماینده ها به وزرا خواهد بود.
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با اشاره به عملکرد سیاسی وزیر پیشنهادی گفت: نگرانی که در مورد آقای ظفرقندی وجود دارد این است که حوزه نظام سلامت و بهداشت، درمان، آموزش، پژوهش و تحقیقات درگیر مسائل سیاسی شود و وزن مسائل سیاسی در نظام سلامت بالا رود. همچنین اگر به سابقهای که از دکتر ظفرقندی در دوران سازمان نظام پزشکی اشاره کنیم میتوان به عملکرد سیاسی بالا درحوزه نظام سلامت و صنفی اشاره کرد. بنابراین باید در ادامه شاهد شفاف سازی نسبت به واکنشهای گذشته ایشان باشیم.
وی در مورد انتظارات نمایندگان برای تحقق برنامههای ناتمام مانده این وزارت در آینده تصریح کرد: تصمیم ما نمایندگان منطبق بر مصلحت نظام، حوزه سلامت مردم، تحقق عدالت اجتماعی در حوزه نظام سلامت و برنامههایی که در این وزارتخانه نیمه تمام مانده و به طور کامل محقق نشده، است. برای مثال میتوان به طرح دارویار، نظام ارجاع، بحث تامین دارو، شیر خشک، تجهیزات پزشکی، تعرفه های پزشکی و اینکه مردم بتوانند دسترسی آسان به خدمات نظام سلامت داشته باشند اشاره کرد.
پاکمهر اضافه کرد: بنابراین وزارت کسی رو میطلبد که کاملاً عملکردی مثبت در حوزه بهداشت، درمان، آموزش پزشکی، کمبود پزشک و متخصص و نیروی کادر درمان در بسیاری از بیمارستانها و مراکز جامعه سلامت شهری و روستایی که امروزه با آن درگیرهستیم داشته باشد.
وی در ادامه به مشکلاتی که در حوزه درمان و آموزش پزشکی وجود دارد اشاره کرد و افزود: یکی از مهمترین مشکلاتی که وجود دارد، مهاجرت نخبگان در حوزه کادر درمان است که امروزه یکی از موضوعات مهم و چالش بزرگ حوزه نظام سلامت است که باید به اینها پرداخته شود. وقتی ما شاهد نگرانیهای مردم و جامعه هستیم، با انتخاب وزیری که به جای حل مشکلات و دغدغه ها به موضوعات سیاسی بپردازد و نگاه سیاسی در این حوزهها داشته باشد، موجب متضرر شدن مردم خواهد شد.
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی، در پایان گفت: بنابراین معامله خدمات حوزهی ماموریتهای یک وزارتخانه، با سیاست معامله خوبی نیست و باید تلاش کنیم که فردی را انتخاب کنیم که با انگیزه و با اعتقاد راسخ قلبی به نظام و خدمت به مردم، سکان هدایت را به عهده بگیرد.
انتهای پیام/
خبرنگار: مبینا زرندی
نظر شما