به گزارش گروه بین الملل حیات؛ این منابع تاکید کردند انفجارهایی قوی در برخی مناطق از جمله الجلیل به وقوع پیوسته است.
آژیر خطر بیش از یک ساعت است که در شمال فلسطین اشغالی متوقف نشده است.
شهر اشغالی صفد و شهرک کریات شمونا هم هدف حمله قرار گرفتند.
بنا به گزارش منابع اسرائیلی، آژیر خطر در بیش از ۲۰ منطقه در الجلیل علیا در شمال فلسطین اشغالی به صدا درآمده است.
حزب الله لبنان با انتشار بیانیه ای اعلام کرد رزمندگان مقاومت تجهیزات جاسوسی اشغالگران در پایگاه نظامی مسکاف عام را هدف قرار دادند.
رزمندگان حزب الله در عملیات دیگری، شهرک صهیونیست نشین «ایلون» و همچنین پایگاه نظامی الرمثا در ارتفاعات اشغالی کفرشوبا را هدف حمله موشکی قرار دادند که در نتیجه آن، خسارت جانی مستقیم به اشغالگران وارد آمد.
حزب الله لبنان در بیانیه دیگری اعلام کرد پایگاه نظامی زبدین در ارتفاعات اشغالی شبعا را با موشک های دقیق هدف قرار داده است که در پی آن خسارت جانی مستقیم به نظامیان اشغالگر وارد آمده است.
نظر شما