ستار همدانی در گفتگو با خبرنگار گروه ورزشی حیات در خصوص وضعیت استقلال در نقل و انتقالات اظهار کرد: به نظرم استقلال تا اینجا بد کار نکرده است. این تیم فصل قبل هم تیم خوبی داشت و بازیکنان خوبی داشت ولی بر برخی از پستها ضعف داشت و به نظرم امسال تا اینجا تیم قویتری نسبت به فصل قبل بسته شده و با اضافه شدن ۲-۱ بازیکن دیگر تیم کامل خواهد شد.
وی در مورد شانس قهرمانی استقلال گفت: به نظرم کار خیلی سختی است با توجه به جذب بازیکنان سرشناس و با تجربه در تیمهایی مثل تراکتور یا سپاهان و البته پرسپولیس هم که بد یارگیری نکرده کار برای استقلال در فصل آینده خیلی سخت است در واقع برای رسیدن به قهرمانی استقلال راه سختی در پیش دارد. اما به هر حال تیمی که فصل قبل با ۶۷ امتیاز نایب قهرمان شد و همه ما معتقدیم که اگر اشتباه داوری در بازی پایانی تیم پرسپولیس برای آن گل آفساید نبود استقلال قهرمان میشد این فصل استقلال باید برود و جبران کند تا قهرمانیاش و توانایی بالای خودش را به رخ بکشد.
پیشکسوت استقلال با اشاره به جذب رامین رضاییان گفت: جذب رامین خوب بود و کار خوبی بود که بازیکن باتجربه، فنی و خوبی را جذب کرد و جذب او را نقطه عطف نقل و انتقالات باشگاه میدانم که به استقلال می تواند کمک کند. چند بازیکن با کیفیت دیگر هم جذب شدند ولی باید نفرات دیگری هم جذب شوند. به نظرم استقلال مهاجم تمام کننده لازم دارد. بلانکو مهاجم خوبی است ولی تمام کننده نیست و بیشتر به عنوان مهاجم مکمل میتواند مفید باشد.
همدانی با انتقاد از انتخاب سمیعی به عنوان مدیرعامل هم توضیح داد: نمیدانم ملاک و معیار انتخاب مدیرعامل چه بود. انتظار ما از هلدینگ و آقای شهریاری بیشتر از این بود و به نظرم هواداران انتظار انتخاب بهتری را داشتند. یک انتقاد دیگر هم بابت جذب دو بازیکن بدون نظر سرمربی است. این هم یک بحث است که مربی مشخص نشده بازیکن آوردند و هیچکس هم گردن نمی گیرد. این ها سوختن سرمایه است و اگر نکونام آنها را قبول نکند چه کسی باید جواب بدهد و این ها بیت المال است. حداقل باید با تفکرات کادرفنی بازیکن می گرفتند و اگر جواد را قبول دارید باید این کار را می کردید
نظر شما