حسن یزدانپرست رئیس مرکز تحقیقات مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در گفتگو با خبرنگار اجتماعی حیات، اظهار کرد: اکنون موضوعات ارتقای سلامت غذا و کیفیت همچنین اصالت مواد غذایی مطرح شده است.
وی در ادامه افزود: فنآوری و تکنولوژی های نوین برای تشخیص اصالت مواد غذایی با امضای توافق نامه هایی از کشورهای اتریش و مجارستان وارد کشور شده است.
رئیس مرکز تحقیقات مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در ادامه تاکید کرد: اکنون آزمایشگاههای تعیین اصالت مواد غذایی و سلامت غذا در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تجهیز شده و الان در حال توسعه فنآوریهای نوین مبتنی بر هوش مصنوعی هستیم. برای شناسایی مواد غذایی بیکیفیت و غیر اصلی از حسگرهای هوشمند استفاده شده است.
وی در ادامه اضافه کرد: مواد غذایی علاوه بر اصالت باید از کیفیت و سلامت کافی برخوردار باشد.با استفاده از تکنولوژیهایی مانند پرتابل و هوش مصنوعی موارد مختلف در زمینه مواد غذایی ارزیابی میشود.
یزدانپرست همچنین گفت: برنامه سلامت و امنیت غذایی از سال ۹۳ با همکاری معاونت علمی و فنآوری ریاست جمهوری، سازمان غذا و دارو و مشارکت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی راهاندازی شده است.
نظر شما