کد خبر 226756
۲۲ آبان ۱۴۰۲ - ۰۹:۳۹

درآمدزایی ۸۸ میلیاردی نیروگاه انشعابی در خراسان جنوبی

درآمدزایی ۸۸ میلیاردی نیروگاه انشعابی در خراسان جنوبی

مجری طرح انرژی‌های تجدیدپذیر خراسان جنوبی از درآمدزایی ۸۸ میلیاردی ۶۴۳ نیروگاه انشعابی در سطح استان خبر داد و گفت:‌ ظرفیت تجمعی این نیروگاه‌ها بالغ بر ۸ هزار و ۴۹۷ کیلو وات است.

به گزارش گروه استان‌های حیات، علیرضا پوزشی با بیان اینکه در حال حاضر 643 نیروگاه انشعابی در خراسان جنوبی فعال است، اظهار داشت: ظرفیت تجمعی این نیروگاه‌ها بالغ بر 8 هزار و 497 کیلو وات است.

وی درآمد حاصل از این میزان انرژی را 88 میلیارد تومان عنوان کرد و افزود: این مبلغ در دوره‌های دو ماهه به مالکیت نیروگاه‌ها پرداخت شده است.

مجری طرح انرژی‌های تجدیدپذیر خراسان جنوبی خاطرنشان کرد: میزان انرژی تولید شده این نیروگاه‌ها از ابتدای امسال تا پایان شهریور 7 هزار و 898 مگاوات ساعت و درآمد حاصل از این میزان انرژی 23 میلیارد تومان بوده است.

پوزشی با اشاره به اینکه مجموع ظرفیت نیروگاه‌های انشعابی و خورشیدی 26.5 مگاوات است، یادآور شد: از این میزان، مجموع ظرفیت نیروگاه‌های انشعابی 8 مگاوات و مجموع ظرفیت مزارع خورشیدی 18.5 مگاوات است.

وی اظهار داشت: پیک استان در مردادماه 320 مگاوات بوده که 8 درصد پیک توسط نیروگاه‌های خورشیدی تامین شده است.

اگر شرایطش را دارید نیروگاه خورشیدی تاسیس کنید

مجری طرح انرژی‌های تجدیدپذیر و کاهش تلفات شرکت توزیع نیروی برق خراسان جنوبی گفت: طرح احداث نیروگاه‌های خورشیدی از پایان سال 95 با انعقاد قرارداد آغاز شد و اولین نیروگاه خورشیدی در فروردین ماه 96 در روستای دستگرد بیرجند به شبکه متصل شد.

پوزشی افزود: افرادی که حائز شرایطند و از نظر وام و استحکام ملک شرایط لازم را داشته باشند، می‌توانند برای انعقاد قرارداد برای ایجاد نیروگاه‌های خورشیدی مراجعه کنند.

وی افزود: از آذرماه 1401 تا پایان مهرماه امسال حدود یک هزار و 250 درخواست از کمیته امداد، بهزیستی، بسیج سازندگی، فرمانداری‌ها، بخشداری‌ها و دهیاری‌های استان دریافت شده که پس از بررسی میدانی و انجام مراحل لازم نسبت به انعقاد قرارداد اقدام شده است.

خراسان جنوبی چهار مزرعه خورشیدی دارد

این مقام مسئول از وجود 4 مزرعه خورشیدی با 18.5 مگاوات در سطح استان خبر داد و خاطرنشان کرد: از این تعداد یک مزرعه 10 مگاواتی در شهرستان خوسف، یک مزرعه 7 مگاواتی در سربیشه، یک مزرعه یک مگاواتی در بشرویه و یک مزرعه 500 کیلوواتی هم در ارسک بشرویه فعال است.

پوزشی گفت: با توجه به میزان تابش خورشید در سال، یک نیروگاه 5 کیلوواتی سالیانه 10 هزار کیلووات ساعت انرژی تولید می‌کند که بر این اساس مجموع درآمد یک نیروگاه 5 کیلوواتی، حمایتی با نرخ 2 هزار و 200 تومان ، 22 میلیون و با نرخ آزاد 17.5 میلیون تومان در سال است.

مجری طرح انرژی‌های تجدیدپذیر و کاهش تلفات شرکت توزیع نیروی برق خراسان جنوبی گفت: هزینه احداث نیروگاه 5 کیلو واتی 130 تا 140 میلیون تومان است.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha