کد خبر 225263
۱۳ آبان ۱۴۰۲ - ۱۲:۳۵

نماینده ولی‌فقیه در استان زنجان:

مردم ایران پایداری کشور را مدیون قطره قطره خون شهدا هستند

مردم ایران پایداری کشور را مدیون قطره قطره خون شهدا هستند

 نماینده ولی‌فقیه در استان زنجان گفت: مردم و برخی از مسئولان درباره سوابق جنایات آمریکا اطلاع کمتری دارند.

به گزارش گروه استانی حیات؛ آیت‌الله علی خاتمی صبح امروز (۱۳ آبان‌ماه) در جلسه شورای ترویج توسعه فرهنگ ایثار و شهادت استان زنجان با اشاره به اینکه ۱۳ آبان برای ما روز خاصی است، اظهار کرد: هویت یک کشور بستگی به ریشه تاریخی آن دارد؛ لذا به گفته مقام معظم رهبری اگر ملتی که ریشه تاریخی دارد اما اطلاعی از آن نداشته باشد، استعمارگران بر آن‌ها مسلط می‌شوند.

وی ضمن تاکید بر اینکه در کتب درسی و دانشگاهی جنایات آمریکا آن‌طور که باید گفته نشده است، افزود: اهمیت به ویژه به مقام و خانواده شهدا مدنظر مسئولان و دستگاه‌های اجرایی باشد.

نماینده ولی‌فقیه در استان زنجان افزود: هیچ عملی بالاتر از شهادت نیست و مردم ایران پایداری کشور را مدیون قطره قطره خون شهدا هستند. استان زنجان مفتخر است که با وجود جمعیت کم دوران جنگ، ۳۵۳۵ شهید را تقدیم نظام و انقلاب کرده است.

آیت‌الله خاتمی افزود: همه دستگاه‌های متولی تلاش کرده‌اند کاری در خور توجه برای شهدا و خانواده‌های آنان انجام دهند، هر چند این اقدامات هرگز جوابگوی رشادت‌های شهیدان و فداکاری خانواده‌های آنان نیست.

در ادامه جلسه استاندار زنجان گفت: شهادت یک رزق معنوی اجتماعی است‌ و باید این فرهنگ در جامعه جاری و ساری باشد.

محسن افشارچی با بیان اینکه گاهی بایستی به خود متذکر شویم که چه داشته‌هایی داریم و این تذکر در قرآن هم بیان شده است،‌ اظهار کرد: یک روز از سال که به عنوان اسکتبارستیزی نام‌گذاری شده، فرصتی است که با خود مرور کنیم چرا با نظام سلطه در افتاده‌ایم؛ اینکه داشته‌های خود را طی این ۴۰ سال مرور کنیم و اگر به خوبی از این فرصت‌ و داشته، استفاده کنیم از نظام سلطه جلوتر خواهیم افتاد.

وی با بیان اینکه یکی از داشته‌های ما طی این سال‌ها شهادت است، افزود: اینکه نظام جمهوری اسلامی تاکنون در برابر مشکلات، اذیت‌ها و ... پایدار مانده است به‌خاطر همین خون شهدا و امثال شهید عجمیان و علی‌وردی‌ها است که باعث شد درخت انقلاب تناورتر شود.

افشارچی با بیان اینکه سرافرازی و پایداری انقلاب را مرهون خون شهدا هستیم‌، بیان کرد: اولین وظیفه ما این است که فرهنگ شهادت و ایثار را ترویج دهیم؛ همچنین هر چقدر به این ترویج پایبند باشیم و اهمیت قائل شویم، نظام را در سرپا نگه داشتن یاری کرده‌ایم.

وی با اشاره به انقطاع نسلی، آموزش‌وپرورش و مدارس را محلی مناسب برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت دانست و اذعان کرد: دانش‌آموزان باید درباره داشته‌های‌مان طی این ۴۰ سال بدانند که بی‌شک شهادت یکی از آن داشته‌ها است.

نماینده عالی دولت در استان با اشاره به شهادت دو نفر از جوانان در اغتشاشات سال گذشته، گفت: قطعاً شهادت این افراد موجب تنومند شدن نهال انقلاب خواهد شد. از این‌رو هر اندازه نسبت به ترویج فرهنگ شهادت ارزش قائل شویم به مستحکم شدن جمهوری اسلامی کمک کرده‌ایم.

افشارچی با اشاره به اینکه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت باید از مدارس آغاز شود، گفت: از نام‌گذاری شهدا به نام مدارس و سایر برنامه‌های فرهنگی باید تلاش شود و سرمایه‌گذاری در آموزش و پرورش بیش از پیش انجام شود. همچنین باید دو واحد درسی در دانشگاه درباره ایثار و شهادت گنجانیده شود، چون این موضوع بسیار مهم است.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha