کد خبر 214789
۱۰ شهریور ۱۴۰۲ - ۱۲:۴۱

هوش مصنوعی محور سفر مقام آمریکایی به تل‌آویو و آنکارا

هوش مصنوعی محور سفر مقام آمریکایی به تل‌آویو و آنکارا

«مالوری استورات» دستیار وزیر خارجه آمریکا در امور کنترل تسلیحات برای رایزنی درباره موضوعات امنیتی شامل «ثبات استراتژیک» و هوش مصنوعی، سیزدهم تا هفدهم شهریور به تل‌آویو و آنکارا می‌رود.

به گزارش گروه بین‌الملل حیات؛  وزارت خارجه آمریکا از سفر هفته آینده دستیار وزیر خارجه این کشور در امور کنترل تسلیحات به فلسطین اشغالی و ترکیه برای رایزنی با مقام‌ها آنها درباره مسائل مرتبط با ثبات استراتژیک و دیگر موضوعات خبر داد.

در شرایطی که غربی‌ها طی دو سال اخیر بارها مدعی احتمال تشدید تنش‌ها و استفاده روسیه از بمب اتمی در جنگ اوکراین شده‌اند، دستیار وزیر خارجه آمریکا و رئیس دفتر «کنترل تسلیحات، راستی آزمایی و پایبندی» (به توافقات بین‌المللی کنترل تسلیحات، عدم اشاعه اتمی و خلع سلاح) به تل‌آویو و آنکارا سفر می‌کند.

وزارت خارجه آمریکا اعلام کرد که خانم «مالوری استورات» دستیار وزیر خارجه آمریکا در امور کنترل تسلیحات برای رایزنی با مقام‌های رژیم صهیونیستی و ترکیه درباره «ثبات استراتژیک»، سیزدهم تا هفدهم شهریور به تل‌آویو و آنکارا می‌رود.

در بیانیه وزارت خارجه آمریکا آمده که دستیار آنتونی بلینکن وزیر خارجه آمریکا در امور کنترل تسلیحات در سفر به فلسطین اشغالی با مقامات وزارت خارجه رژیم صهیونیستی درباره «ثبات استراتژیک، کنترل چندجانبه تسلیحات، استفاده مسئولانه از هوش مصنوعی و امنیت فضا» دیدار و رایزنی خواهد کرد.

به روایت این وزارتخانه، مالوری استوارت در آنکارا با مقامات وزارت خارجه و وزارت دفاع ترکیه درباره «ثبات استراتژیک، کاهش خطر، کنترل تسلیحات و مسائل امنیتی جاری» دیدار و گفت‌گو خواهد کرد.

سفر این مقام واشنگتن به تل‌آویو و آنکارا در شرایطی انجام می‌شود که اواخر اردیبهشت ماه آنتونی بلینکن وزیر امور خارجه آمریکا مدعی استفاده از هوش مصنوعی علیه روسیه شده بود.

بلینکن ادعا کرده بود که آمریکا سامانه‌ای بر پایه هوش مصنوعی ساخته که اقدام به شناسایی و جمع‌آوری اطلاعات دروغ ادعایی روسیه در فضای مجازی می‌کند.

وی طی سخنرانی در اندیشکده «خانه آزادی» گفته بود که وزارت خارجه آمریکا «سامانه اینترنتی گردآوری محتواهای اوکراین را بر مبنای هوش مصنوعی برای جمع‌آوری اطلاعات دروغ قابل راستی آزمایی روسیه و اشتراک گذاری این اطلاعات با متحدان سراسر جهان» ساخته است.

از زمان انتشار ربات هوش مصنوعی «چت جی.پی.تی» در ماه نوامبر گذشته، بحث درباره خطرات ایجاد شده توسط هوش مصنوعی ابتدا در محافل صنعتی و دانشگاهی تشدید شد و سپس این نگرانی‌ها وارد ادبیات سیاستمداران کشورهای مختلف شده است.

«جفری هینتون» که به عنوان یکی از «پدرخوانده‌های هوش مصنوعی» شناخته شده، پیش از این هشدار داده بود که این فن‌آوری می‌تواند تهدید «اضطراری تری» نسبت به تغییرات‌ آب‌وهوایی برای جهان ایجاد کند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha