کد خبر 211108
۱۰ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۲:۵۶

«حیات» گزارش می‌دهد؛

آشنایی با سرپرست جدید وزارت ورزش؛ کاربلد و آرام

آشنایی با سرپرست جدید وزارت ورزش؛ کاربلد و آرام

سرپرست جدید وزارت ورزش و جوانان از مدیران قدیمی و خوش رزومه ورزشی محسوب می‌شود.

به گزارش خبرنگار گروه ورزشی حیات؛ سرانجام پس از گذشت بیش از یک هفته از استعفای رسمی و کتبی سیدحمید سجادی، وزیر ورزش و جوانان به دلیل آسیب های جسمی ناشی از سقوط بالگرد که در اسفند ماه سال گذشته رخ داد، رئیس جمهور، ابراهیم رئیسی تصمیم به پذیرش این استعفا گرفته و وزارت ورزش و جوانان را به دست سرپرست جدید سپرد تا در فرصت مناسب گزینه خودش را به مجلس برای رأی اعتماد معرفی کند و وزیر جدید وزارت ورزش و جوانان مشخص شود.

کیومرث هاشمی که نامش به عنوان سرپرست جدید وزارت ورزش و جوانان مطرح شده است از کسانی بود که نامش در این روزها به عنوان گزینه اصلی جانشینی سجادی گمانه زنی شده بود و قابل پیش‌بینی‌ترین گزینه رئیس جمهور برای این وزارتخانه محسوب می‌شد و از امروز پس از برگزاری تشریفات اداری و معارفه رسماً معرفی و از روز شنبه کارش را به صورت رسمی در دفتر این وزارتخانه آغاز خواهد کرد.

با توجه به معرفی هاشمی به عنوان سرپرست وزارت ورزش او گزینه جدی معرفی به مجلس برای وزیر شدن در این مسئولیت هم محسوب می‌شود و به احتمال زیاد پس از پایان دوران سرپرستی خودش در صورت گرفتن رأی اعتماد از مجلس شورای اسلامی رسماً وزیر خواهد شد.

آشنایی با سرپرست جدید وزارت ورزش

کیومرث هاشمی در تاریخ ۱۳۴۴ در ملایر به دنیا آمده است. وی در زمانی که در ملایر مشغول به تحصیل بود در تیم فوتبال خانه جوانان ملایر، عضو بود و چند وقتی هم در تمرین تیم های مدارس بعنوان مربی مدرسه فوتبال ملایر فعالیت داشت. هاشمی توانسته با گرایش مدیریت ورزش، مدرک کارشناسی ارشد تربیت بدنی را کسب کند. او موفق به کسب کارت مربیگری درجه c فوتبال و درجه دو آمادگی جسمانی شده است. وی در زمان خدمت در پست هایی مشغول به فعالیت بوده است به این صورت که در سال های ۱۳۷۳ تا ۱۳۷۶ در شهرستان ملایر در سمت معاون تربیت بدنی کار میکرده است و همچنین در سال ۱۳۷۶ به عنوان معاون مدیرکل تربیت بدنی استان همدان انتخاب شده بود. او بمدت ۳ سال یعنی در سال های ۱۳۷۶ تا ۱۳۷۹ دراستان همدان در پست مدیرکل تربیت بدنی فعالیت داشته است. هاشمی در سال ۱۳۸۰ نیز معاون دفتر آمار و اطلاعات سازمان تربیت بدنی بود و بعد از آن از سال ۱۳۸۱ تا ۱۳۸۳ بمدت ۲ سال، مدیرکل تربیت بدنی استان یزد بود.

همچنین در سال های ۱۳۸۲ تا ۱۳۸۴ به عنوان مدیرکل دفتر امور مشترک فدراسیون ورزشی کشور انتخاب شده بود و او در سال های ۱۳۸۳ تا ۱۳۸۹ در پست دبیر هیأت مرکزی گزینش سازمان تربیت بدنی کشور مشغول به فعالیت شد. از سمت های وی در سال ۱۳۸۵ می توان به مدیرکل دفتر بازرسی و پاسخگویی به شکایات تربیت بدنی کشور و همچنین در سال ۱۳۸۵ به رییس شورای برون مرزی سازمان تربیت بدنی و معاون سازمان و رییس مرکز توسعه ورزش قهرمانی کشور اشاره کرد.

هاشمی در سال های ۱۳۸۵ تا ۱۳۸۸ فعالیتهایی داشته که می توان از سرپرستی فدراسیون فوتبال، دبیر شورای عالی المپیاد ورزش ایرانیان، رییس ستاد مبارزه با دوپینگ کشور، قائم مقام وزیر در امور تربیت بدنی آموزش و پرورش و نماینده ایران برای شرکت در جلسات کمیته بین المللی ورزش و تربیت بدنی سازمان یونسکو یاد کرد.

تدوین اساسنامه فدراسیون فوتبال

یکی از برنامه های عملیاتی کیومرث هاشمی در دوران سرپرستی فدراسیون فوتبال، تدوین اساسنامه فدراسیون فوتبال بوده است. زمانی که پس از جام جهانی ۲۰۰۶ و شکست تیم ملی در این مسابقات، با تصمیم محمد علی آبادی، رئیس وقت سازمان تربیت بدنی، محمد دادکان از ریاست فدراسیون  فوتبال عزل شد، فوتبال ایران از سوی فیفا تعلیق شده و کیومرث هاشمی هم سرپرستی این فدراسیون را برعهده گرفت و در زمان کمیته انتقالی اولین اساسنامه فدراسیون فوتبال ایران را تدوین کرده و به تصویب رساند. او که همزمان سخنگوی کمیته انتقالی هم بود با تصویب این اساسنامه برگ جدیدی در فوتبال ایران و قدمی به سوی حرفه‌ای شدن برداشت و پس از آن بود که طی برگزاری انتخابات فدراسیون فوتبال دوران کفاشیان و تاج شروع شد.

نامزدی ریاست فدراسیون فوتبال

کیومرث هاشمی نامزد ریاست فدراسیون فوتبال هم بود ولی موفق نشد اکثریت آرای مجمع را به خود اختصاص دهد. او با شهاب الدین عزیزی خادم و مصطفی آجورلو و علی کریمی و عزیزاله محمدی رقابت می‌کرد و با 38 رای قافیه را به عزیزی خادم با 49 رای واگذار کرد و در این انتخابات شکست خورد. انتخاباتی که حواشی زیادی به دنبال داشت و بعد از یک سال با عزل رئیس فدراسیون فوتبال همراه بود و در نهایت مهدی تاج بار دیگر به این سمت بازگشت. او علاقه زیادی به فوتبال دارد و در این رشته ورزشی فعالیت‌های جالب توجهی داشته است.

مدیری آرام و کاربلد

هاشمی پیش از حضور سجادی هم از گزینه های وزارت ورزش در ابتدای دولت سیزدهم بود ولی در نهایت ابراهیم رئیسی تصمیم گرفت سجادی را به مجلس معرفی کند و حالا به عنوان سرپرست جانشین وی شده است. افرادی که با او کار کردند از وی به عنوان مدیری کاربلد، آرام و به دور از جنجال و حاشیه یاد می‌کنند که می‌تواند منشاء خدماتی برای ورزش ایران باشد. هاشمی در مجلس شورای اسلامی هم موافقین قدرتمندی دارد و می‌تواند برخلاف سجادی با مجلس در توافق و تفاهم باشد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha