کد خبر 209041
۲۲ تیر ۱۴۰۲ - ۱۳:۰۸

آیت الله فاضل لنکرانی در دیدار با رئیس بنیاد شهید:

وظیفه خطیر بنیاد شهید بقای فرهنگ شهادت در جامعه است/ لازمه حفظ دین استمرار جریان شهادت است

وظیفه خطیر بنیاد شهید بقای فرهنگ شهادت در جامعه است/ لازمه حفظ دین استمرار جریان شهادت است

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم ماموریت اصلی بنیاد شهید را بقای فرهنگ شهادت در جامعه دانست.

به گزارش خبرنگار اجتماعی حیات؛ آیت الله محمد جواد فاضل لنکرانی روز پنجشنبه در دیدار با سید امیرحسین قاضی زاده هاشمی معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران اظهار داشت: بنیاد شهید مسئولیت بسیار بزرگ و گسترده ای را بر عهده دارد.

وی ادامه داد: امام خمینی با انقلاب اسلامی مساله شهادت، جهاد، مبارزه و قداست دین را در جامعه احیا کردند. قبل از انقلاب بخش اندکی از مردم دین را کاملاً شناخته بودند و به ارزش آن پی بردند. با انقلاب اسلامی یک تولد جدیدی در بشریت ایجاد شد.

آیت الله لنکرانی بیان داشت: بعد از انقلاب بحث دفاع مقدس و بعد از آن مدافعان حرم نمود پیدا کردند تا این موضوع به نمایش گذاشته شود که برای حفظ دین استمرار جریان شهادت و شهادت طلبی امری لازم و ضروری است. مسلمانان برای حفظ دین باید آماده باشند که جان خود را در راه خدا بدهند.

وی در ادامه ضمن گلایه از رسانه ها به منظور عدم پرداخت درست به موضوعات مربوط به ایثار و شهادت گفت: در طول بیش از 40 سال گذشته، تکریمی که باید از شهدا در رسانه‌های صورت می‌گرفت، انجام نشده است. بنیاد شهید هم باید از طریق فضای مجازی بهره لازم را ببرد.

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم  خاطر نشان کرد: فرزندان شهدا باید مورد توجه قرار گیرند از سوی دیگر والدین شهدا یکی از علل مهم استمرار انقلاب هستند ولی برای استمرار نیاز است روی فرزندان و نوه‌های شهدا کار شود تا این عزیزان بیش از سایر اقشار حقیقت دین را درک کنند.

آیت الله فاضل لنکرانی با اشاره به مسئولیت‌های بنیاد شهید مطرح کرد: بنیاد شهید باید این اصل را در دستور کار خودش قرار دهد که هدف اصلی شهادت حفظ دین است و باید تبیین شود که حفظ دین، تقویت دین و تبلیغ دین به چه وسیله‌ای صورت می‌گیرد.

وی با تاکید بر اینکه وظیفه اصلی بنیاد شهید بقای فرهنگ شهادت در جامعه است، گفت: در ابتدای راه اندازی بنیاد شهید اینگونه تلقی می شد که صرفا قرار است پرونده‌ شهدا باز شود و والدین آنها حقوقی دریافت کنند و جانبازان هم رسیدگی شوند اما با گذشت زمان  نگاه ها تغییر کرد و وظیفه اصلی‌ بنیاد شهید بقای فرهنگ شهادت در جامعه شد.  

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم  خاطر نشان کرد که در راستای این ماموریت خطر بنیاد شهید به تنهایی نمی‌تواند اقدام کند، اذعان داشت: مراکز علمی، حوزه‌ها، دانشگاه‌ها، مراکز تحقیقاتی و پژوهشی و حتی اقشار مختلف جامعه باید در این زمینه فعالیت کنند و جلساتی با اقشار مختلف جامعه برگزار شود.

وی با اشاره به لزوم ترویج فرهنگ شهادت از سنین خردسالی در افراد عنوان کرد: ما باید بحث شهادت را از کودکان شروع کنیم. فرهنگ سازی باید از اینجا شروع شود. اگر دختران ما از حجاب با سن کم آشنا می‌شدند دیگر زنی وجود نداشت که بخواهد حجاب را کنار بگذارد و می‌دانست این حجاب محدودیت نیست و خداوند برای ارزش به زن به او گفته تو باید حجاب داشته باشی نه برای محدود کردن او.

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم  ادامه داد: اگر فرهنگ شهادت از دبستان وارد کتاب‌ها شود بسیار موثر خواهد بود. باید فرزندان از سن کم بدانند ارزشی بالاتر از شهادت برای یک انسان وجود ندارد. خود حضرت امام حسرت می‌خورد که چرا توانایی حضور در جبهه‌ها را نداشت و اگر توانایی داشت در آن حضور پیدا می‌کرد.

رئیس مرکز فقهی ائمه اطهار(ع)‌ در ادامه گفت: شهید برای سعادت یک انسان الگوست. وقتی ما شهدا را الگوی جوانان قرار ندهیم افراد کاذب و افراد بی اساسی الگو می‌شوند و این شقاوت برای یک جوان ایجاد می‌کند و منجر به رفتن به سمت مسیر اشتباه می‌شود. شهدا هم الگو هستند و باید از این نفرات برای جامعه الگوسازی شود. تا دین هست و دشمن دین هست شهادت هم وجود دارد.

وی در پایان توضیح داد: قبل از انقلاب خدا در هیچ جای جامعه وجود نداشت و مسئولینی که انتخاب می‌شدند بر اساس این اهداف تعیین نمی‌شدند ولی امروز به برکت انقلاب از رئیس جمهور گرفته تا پایین هرکس به سمتی منصوب می‌شود می‌گویند باید دید خدا چه مسئولیتی برای ما در نظر گرفته است و این خیلی ارزشمند است. تا دین هست و دفاع از دین هست فرهنگ شهادت هم باقیست.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha