کد خبر 208417
۱۷ تیر ۱۴۰۲ - ۱۷:۰۳

رئیس مجمع نمایندگان کردستان در مجلس شورای اسلامی:

رفع مشکلات تسهیلات در کردستان نیاز به تسریع و تسهیل‌گری جدی دارد

رفع مشکلات تسهیلات در کردستان نیاز به تسریع و تسهیل‌گری جدی دارد

 رئیس مجمع نمایندگان استان کردستان در مجلس شورای اسلامی، رفع موانع موجود در مسیر دریافت تسهیلات را مورد تاکید قرار دارد و گفت: رفع مشکلات تسهیلات نیاز به تسریع و تسهیل‌گری جدی دارد و این مهم باید به محور اصلی فعالیت مسئولان و متولیان تبدیل شود.

به گزارش گروه استان های حیات؛ بهزاد رحیمی امروز شنبه (۱۷ تیرماه) در جلسه شورای اداری استان کردستان با تأکید بر اینکه استاندار کردستان باید به صورت جدی و پرقدرت در حوزه اجرای پروژه‌های عمرانی ورود پیدا کند، اظهار کرد: امروز بیش از هر زمان دیگری نیازمند بازگشت اعتماد و نشاط اجتماعی هستیم،‌ مردم نیاز به خدمت دارند و امیدواریم در عمل شاهد تحقق وعده‌های دولت که امید آفرینی را در جامعه به دنبال دارد باشیم.

وی به مشکل آب شرب در سنندج و سقز و تلاش های صورت گرفته در این راستا اشاره کرد و افزود: مردم قدردان تلاش استاندار و معاونین برای تامین آب شرب سالم و باکیفیت در این شهرها هستند.

رئیس مجمع نمایندگان کردستان در مجلس شورای اسلامی،یکی از مشکلات اساسی در کردستان را موضوع بهره‌مندی در شاخص راه‌ها ذکر کرد و افزود: حوادث رانندگی دلخراش در کریدور شمال ـ جنوب و مسیر دیواندره به سقز زیاد است و در این مسیر اجرای کریدور عملاً تعطیل شده و پیمانکار برای اجرای طرح انتخاب نشده است.

وی افزود: نبود راه‌های استاندارد موجب شده که شاهد وقوع تصادفات و از دست رفتن سرمایه‌های انسانی در جاده‌های استان باشیم لذا ارتقای شاخص بهره‌مندی از راه‌های بهسازی شده در استان ضروری است.

وی با اشاره به اینکه اقدامات و پیگیری‌های خوبی در حوزه پروژه‌های عمرانی به ویژه در زمینه پروژه راه آهن توسط مسئولان ارشد استان انجام شده، عنوان کرد: اما زمانی این اقدامات ارزشمند است که شاهد شنیده شدن سوت قطار در سنندج باشیم.پروژه راه آهن همدان- سنندج و پیشرفت کارهای عمرانی طرح فرودگاه سقز، در کنار طرح‌های دیگر، می‌تواند زمینه توسعه استان را فراهم سازد.

وی گفت: متاسفانه تلاش مسئولان ارشد و مدیران کل استان و نمایندگان مردم در مجلس برای جذب بودجه به سوی مطالبات گذشته می‌رود هرچند معتقدیم مطالبات هم باید پرداخت شود اما نباید وارث کم کاری‌های گذشته باشیم و اعتباراتی که با این سختی جذب می‌شود خروجی قابل لمس برای مردم نداشته باشد.

وی رفع موانع موجود در مسیر دریافت تسهیلات را مورد تاکید قرار داد و گفت: رفع مشکلات تسهیلات نیاز به تسریع و تسهیل‌گری جدی دارد و این مهم باید به محور اصلی فعالیت مسئولان و متولیان تبدیل شود.

نماینده سقز و بانه در مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: نهضت ملی مسکن از موضوعات مهم دیگر در کردستان است که باید در اجرای آن تسریع صورت بگیرد و مردم خروجی اقدامات در حوزه نهضت ملی مسکن را ببینند.

وی افزود: زیرساخت اجرای طرح نهضت ملی مسکن در برخی شهرستان‌های کردستان آماده است و امیدواریم در سایر شهرستان‌ها هم این زیرساخت‌ها مهیا شود.

بهره‌مندی بیش از یک میلیون و ۱۰۹ هزار نفر از خدمات بیمه سلامت در کردستان 

انور اسماعیلی امروز شنبه در جلسه شورای اداری استان کردستان با اشاره به اینکه بیمه سلامت در حوزه تخصصی خدمت می کند و معمولاً آگاهی از این حوزه کم است و کسی متوجه ارزش آن نیست، اظهار کرد: خدمات بیمه سلامت گران است و تا زمانی که از این خدمات حمایت کافی شود، کسی متوجه ارزش خدمات دولت در این بخش نیست.

وی خدمت به مردم را امری بی بدیل ذکر کرد و افزود: بیمه سلامت در طول سالیان گذشته خدمات بسیار ارزنده ای به مردم ارائه داده است و می‌طلبد که فرمانداران نسبت به خدمات این حوزه در شهرستان ها مطالبه گری کنند.

مدیرعامل بیمه سلامت استان کردستان عنوان کرد: تعداد بیمه شدگان سلامت در استان کردستان بیش از یک میلیون و ۱۰۹ هزار نفر است که حدود ۹۰ درصد این تعداد بیمه نامه رایگان دریافت کرده‌اند.

وی ادامه داد: طی سه سال اخیر بحث نسخه نویسی الکترونیک و حذف دفترچه‌های کاغذی بیمه در استان استارت خورد و اکنون یک نسخه کاغذی هم در کردستان نداریم و ماهانه بیش از ۳۰۰ هزار نسخه سرپایی الکترونیک و ۱۵ هزار پرونده بیمارستانی الکترونیک در استان صادر می‌شود.

مدیرکل بیمه سلامت استان کردستان، با اشاره به اجرای طرح پزشک خانواده در استان، ادامه داد: ۳۵۰ هزار کردستانی در دوران کرونا با قیمت ۷ هزار تومان به پزشک عمومی و خانواده مراجعه می کردند؛ این طرح به زودی به دانشگاه علوم پزشکی استان واگذار می شود و در روستاهای استان نیز اجرایی خواهد شد.

اسماعیلی، ادامه داد: از سال ۸۳ تاکنون در سطح روستاهای استان ۵۰۰ هزار بیمه شده روستایی و دارای دفترچه رایگان وجود دارد که با ۱۵۰ تیم پزشکی، هنوز به صورت شبانه روزی خدمات رایگان دریافت می کنند.

وی اعلام کرد: در حال حاضر بیش از ۱۰۰۰ مرکز سلامت در استان کردستان طرف قرارداد بیمه سلامت هستند و امید است که این تعداد بیشتر شود.

به گفته وی، سالیانه بیش از یک‌هزار میلیارد ریال در استان کردستان از سوی دولت برای بیمه سلامت هزینه می شود که این خدمات برای مردم ناشناخته است که باید فرمانداران برای معرفی خدمات مهم و ارزنده این بخش به مردم ورود کنند.

مدیرکل بیمه سلامت استان کردستان، با بیان اینکه در راستای حمایت از جوانی جمعیت، حمایت از زوج های نابارور و زایمان طبیعی نیز خدمات خوبی ارائه شده و ۹۰ درصد خدمات تحت پوشش بیمه سلامت است افزود: در حال حاضر در تمامی مراکز به صورت مستمر ۷۰ درصد خدمات تحت پوشش بیمه سلامت است.

وی عدالت نگری را محور اصلی خدمات بیمه سلامت ذکر کرد و گفت: قیمت نسخه ها و فرانشیزها بر اساس توانایی مردم در نظر گرفته شده است.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha