کد خبر 208001
۱۴ تیر ۱۴۰۲ - ۰۹:۰۵

رئیس دانشگاه محقق اردبیلی تاکید کرد:

ضرورت ایجاد پژوهشگاه هسته‌ای در دانشگاه محقق اردبیلی

ضرورت ایجاد پژوهشگاه هسته‌ای در دانشگاه محقق اردبیلی

 رئیس دانشگاه محقق اردبیلی به ضرورت ایجاد پژوهشگاه هسته ای در دانشگاه محقق اردبیلی تاکید کرد.

به گزارش گروه استان‌های حیات؛ اسماعیل چمنی شامگاه ۱۳ تیر در دیدار با معاون سازمان انرژی اتمی ایران با اشاره به فعالیت های این دانشگاه در حوزه فناوری هسته ای، گفت: دانشگاه محقق اردبیلی دارای دانشمندان گمنامی است که در حوزه هسته ای فعالیت می کنند.

وی با بیان اینکه این دانشمندان با توانمندی خاص خود اقدام به ساخت دستگاه هایی کرده اند که بخاطر شرایط تحریم امکان واردات آنها وجود ندارد، افزود: استان اردبیل تاکنون از امکانات سازمان انرژی اتمی کشور بهره مند نشده و ما انتظار داریم تا سازمان انرژی اتمی ایران در حوزه ‌های هسته ‌ای، غذا و دارو و فناوری ‌های کشاورزی دست استان‌ های محرومی همچون اردبیل را بگیرد تا این استان‌ ها نیز بتوانند به قطب عظیم فناوری‌ های هسته ‌ای در کشور تبدیل شوند.

رئیس دانشگاه محقق اردبیلی با بیان اینکه ضروری است از پتانسیل فکری و خلاقیت دانشمندان استان اردبیل بهره برداری مطلوبی صورت گیرد، تصریح کرد: از سازمان انرژی اتمی ایران انتظار می رود ایجاد پژوهشگاه هسته ای در دانشگاه محقق اردبیلی را عملیاتی نماید.

وی خاطرنشان کرد: اردبیل نیازمند تجهیزات آزمایشگاهی در حوزه هسته ای است تا شاهد بروز و ظهور خلاقیت‌ های هسته ‌ای در این گوشه از ایران باشیم.

 رضا قاسمیان معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار اردبیل با بیان اینکه انرژی هسته ای و فعالیت های علمی حوزه هسته ای چندین آورده اصلی از جمله اعتماد به نفس و استقلال را به ارمغان آورده اند، گفت: انرژی هسته ای ما را از وابستگی خارج کرد و توانستیم از این طریق عظمت و شان نظام را به دنیا معرفی کنیم.

وی با بیان اینکه دستاوردهای هسته ای باید تبدیل به آورده های اقتصادی و جهش علمی شود، افزود: امید می رود ظرفیت های استان اردبیل در سایه استفاده از فناوری های هسته ای ظهور پیدا کند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار اردبیل تصریح کرد: امروز آغاز پیشرفت های علمی و زیربنایی استان اردبیل در حوزه هسته ای از دانشگاه محقق اردبیلی کلید خواهد خورد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha