کد خبر 201995
۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۲ - ۱۰:۰۸

سردار هادیانفر در نشست خبری با اصحاب رسانه:

به ازای هر دو نفر در کشور یک نفر وسیله نقلیه دارد

 به ازای هر دو نفر در کشور یک نفر وسیله نقلیه دارد

رئیس پلیس راهور فراجا گفت: ما امروز در مرز ۴٠ میلیون وسیله نقلیه هستیم و به عبارتی به ازای هر دو نفر در کشور یک نفر وسیله نقلیه دارد که این نسبت به توازن دنیا یک مقدار زیاد است.

به گزارش خبرنگار اجتماعی حیات، صبح امروز اولین نشست خبری سردار سید کمال هادیانفر رئیس پلیس راهور فراجا در سال ۱۴۰۲ با حضور جمعی از خبرنگاران و اهالی رسانه برگزار شد.

سردار هادیانفر در ابتدای نشست با تشکر از همه رانندگان قانونمند در سرتاسر کشور گفت: پیش از هرچیز باید از تمام همکاران پلیس راهور که در ۲۹۷ هزار کیلومتر راه کشور مشغول ارائه خدمت و انجام وظیفه هستند تشکر می کنم.

سردار هادیانفر با اشاره به اینکه به ازای هر دو نفر در کشور یک نفر وسیله نقلیه دارد، افزود: برابر قانون ٣٢ دستگاه در امر تصادفات نقش اساسی دارند که باید به وظایف خود عمل کنند.

رئیس پلیس راهور فراجا با بیان اینکه ٢۵ هزار کیلومتر از ٢٩٧ هزار کیلومتر راه کشور از نوع اصلی است، گفت: در مرز ۵٢ میلیون گواهینامه در کشور هستیم که بیش از ٨٠ درصد آن مربوط به خودرو است. ما امروز در مرز ۴٠ میلیون وسیله نقلیه هستیم و به عبارتی به ازای هر دو نفر در کشور یک نفر وسیله نقلیه دارد که این نسبت به توازن دنیا یک مقدار زیاد است.

سردار هادیانفر از افزایش ٣.١ درصدی دارندگان گواهینامه در سال ١۴٠١ خبر داد و گفت: بر این اساس ٢۵ درصد ترددهای جاده‌ای نیز افزایش یافته است.

رییس پلیس راهور فراجا با اشاره به برگزاری جلسه شورای‌عالی ترافیک مطرح کرد: تنها یک جلسه از این شورا با حضور رئیس جمهور برگزار شده است و مابقی جلسات با حضور معاون اول برگزار شد. واقعیت این است که دیگر برگزاری جلسه چاره‌ای را حل نخواهد کرد و باید تصمیمات درست گرفت و اعتبارات دستگاه‌هایی مانند اورژانس، هلال احمر و ... تامین شده و افزایش یابد. انتظار ما از دولت مردمی و انقلابی دکتر رئیسی این است که به این موارد توجه کنند.

وی با اشاره به توقف تولید خودروهای ناایمن از سوی پلیس خاطرنشان کرد: متاسفانه همچنان علیرغم تاکیدات مقام معظم رهبری و شخص ریاست جمهوری ما هنوز در بحث ایمنی خودروها دچار مشکل هستیم و اقدامی در راستای ایمنی انجام نشده است. ما تقریبا هر روز شاهد تصادفات شدید هستیم، در تصادفات همچنان درب خودروها قفل شده و دستگاه دچار حریق می‌شود.

افزایش ۲۷۱۲ نفری آمار فوتی‌های تصادفات نسبت به ۱۴۰۰
رییس پلیس راهور فراجا با اشاره به آمار تصادفات خاطرنشان کرد: در سال ١۴٠١ حدود یک میلیون و صدهزار تصادف رخ داده است که ما برای ۵٧٢ هزار و٣۵۴ مورد کروکی صادر کرده ایم. لذا آنچه که ما را نگران و ناراحت می کند مرگ ١٩ هزار و ۴٩٠ نفر در حوادث رانندگی بود که دو هزار و ٧١٢ مورد نسبت به سال ١۴٠٠ بیشتر است.

وی اظهار کرد: این آمار نگران کننده است و من عاجزانه از مردم اعم از رانندگان، مسافران و عابران پیاده تقاضا دارم که مراقب خودشان باشند و قوانین راهنمایی و رانندگی را رعایت کنند.

رئیس پلیس راهور فراجا خاطرنشان کرد: من امروز هشدار می‌دهم که اگر با همین روند جلو برویم تا پایان سال ١۴٠٢ شمار فوتی‌های تصادفات ما از ٢٠ و ٢١ هزار نفر فراتر خواهد شد. این اصلا خوب نیست از دولت و مجلس خواهش می‌کنیم که ورود کنند. ما ٢٠ تا ٣٠ راهکار ساده دادیم برای کاهش تصادفات، دولت و مجلس وظیفه‌اش کمک کردن است، منتی نیست. اینکه شب عید یک جلسه بگذاریم که نمی‌شود، اگر نیاز به تغییر قانون و مقررات است باید اقدام شود.

سردار هادیانفر تصریح کرد: حتما قانون مستهلک و ناکارآمد است و باید بازنگری شود، دولت حتما باید منابع ویژه بگذارد. ما در نوروز تمام توان خود را می‌گذاریم و ٩٠ هزار نفر را در حالت آماده‌باش در می‌آوریم اما باز هم روند افزایشی است. ۴٢ درصد فوتی‌های تصادفات در بیمارستان است، چرا امکانات کم است که نتوان تروما را تشخیص داد؟ طرف با طحال پاره می‌رود بیمارستان ابزار تشخیص ندارد و مرخص می‌کنند و یک ساعت بعد فوت می‌کند، بیمارستان‌ها باید تجهیز شود.

وی ادامه داد: شش درصد در حین انتقال جان خود را از دست می‌دهند که لازم است برای کاهش آن اورژانس و هلال احمر تقویت شود. ۵٢ درصد هم در دم و صحنه تصادف کشته می‌شوند که لازم است همه دستگاه‌ها در این خصوص اقدام کنند.

هادیانفر بار دیگر از ایمنی خودروها انتقاد کرد و گفت: بسیار متاسفم که برغم تاکیدات مسئولان عالی به ایمنی خودروها اهمیتی داده نشد و هیچ اقدامی صورت نگرفته است.

رئیس پلیس راهور فراجا از توقف روند اسقاط خودروها نیز انتقاد کرد و گفت: امروز گنجایش تهران ١.٩ میلیون دستگاه وسیله نقلیه است. اما هشت میلیون وسیله نقلیه داریم خب معلوم است که شهر قفل می‌شود. چرا فرآیند اسقاط متوقف شده است؟
هادیانفر افزود: امروز حداکثر سن خودرو هفت سال است، اما مثلاً نیسانی که ٧۴ سال است تولید می‌شود می‌تواند با یک برگه معاینه فنی بازهم تردد کند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha