کد خبر 201646
۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۲ - ۱۸:۲۵

اولین جلسه شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت استان گیلان در سال جدید برگزارشد

اولین جلسه شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت استان گیلان در سال جدید برگزارشد

نماینده عالی دولت در گیلان با بیان اینکه برگزاری یادواره های شهدا باید دارای پیام های ایثار و شهادت برای نسل جدید باشد، گفت: شهرستان‌های استان به طور مشترک، هفتگی و منظم در نقاط مختلف این مراسم و یادواره ها را برگزار کنند.

به گزارش گروه فرهنگی حیات؛ دکتر اسدالله عباسی ظهر امروز(چهارشنبه) در جلسه شورای ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت با بیان اینکهگفتمان جهاد تبیین و بازگو کردن ویژگی های شهدا در انتقال پیام ایثار و شهادت برای نسل‌های آینده بسیار مهم است،‌اظهار کرد: بایدبا بازگو کردن زندگی نامه شهدا و امام شهدا در اشاعه فرهنگ شهادت نهایت بهره را برد.

وی با اشاره به ولایتمداری مردم گیلان گفت: وجود هشت هزار شهید دوران دفاع مقدس در گیلان به نسبت جمعیت استان بسیار بینظیر است که نشان دهنده پیشینه معنویت، اعتقادات، ایثار و مبانی ارزشی و دینی مردم این استان می‌باشد.

استاندار گیلان بیان کرد: آنچه از شهدا، امام شهدا و منویات مقام معظم رهبری برای ما به امانت مانده است باید در راستای گفتمانجهاد تبیین استفاده شود زیرا دشمن همواره در تلاش است فرهنگ ایثار و شهادت را کمرنگ جلوه دهد.

دکتر عباسی مجاهدت‌های رزمندگان گیلانی در دوران دفاع مقدس و دفاع از حریم اهل بیت(ع) را کم نظیر دانست و تصریح کرد: اینمجاهدات ها و جانفشانی ها برای جوانان و نوجوانان بازگو شود و در این صورت است که هیچ قدرتی توان مقابله با این نظام مقدسرا نخواهد داشت.

وی با بیان اینکه سوم خرداد یکی از ماندگارترین روزها در تاریخ جمهوری اسلامی ایران است، افزود: بعد از آزادسازی خرمشهر ،امام‌راحل(ره) فرمودند " خرمشهر را خدا آزاد کرد که این امر حاکی از یوم‌الله بودن این روز در تاریخ ایران اسلامی است.

استاندار با تاکید بر انتشار زندگی نامه شهدا، پدران و مادران شهیدان انقلاب و تدریس آن برای نسل جدید تصریح کرد: پدران و مادرانشهدای انقلاب اسلامی از همه چیز خود گذشتند ولی نگذاشتند تا ذره‌ای از این خاک به دست دشمن بیفتد،از این رو شایسته است اینفداکاری ها به صورت کتاب و یا مستند درآمده و به مهمان‌های کشوری و بین المللی اعطا شود

دکتر عباسی با تاکید بر اهتمام دولت مردمی حضرت آیت الله دکتر سید ابراهیم رئیسی در تکمیل و احداث موزه دفاع مقدس در گیلانبیان کرد: افتتاح این موزه یکی از آرزوهای دیرینه مردم این استان است، لذا دولت سیزدهم از هیچ تلاشی برای تکمیل این پروژه دریغنکرده و آماده هر گونه کمکی است.

محمدرضا داوطلب مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان گیلان نیز در این جلسه با بیان اینکه استان گیلان در برگزاری منظم جلسات شورا جز استان‌های برتر کشور می باشد گفت: در سال جاری فعالیت های دستگاههای اجرایی در حوزه ایثار و شهادت مطابق با برنامه های تدوین شده در شورا خواهد بود.

وی با تشریح برنامه های خردادماه گفت : مراسم سالروز شهادت شهید آیت اله احسانبخش ۱۳ خرداد و شهید سید یونس رودباری ۱۵خرداد در شهرهای رشت و رودبار برگزار می‌شود .

در پایان این جلسه از مدیرکل صدا و سیمای استان و تهیه کننده مستند استاندار به جهت درخشش در جشنواره ملی پژواک تجلیل بعملآمد.

مستند رادیویی «استاندار» کاری از رادیو گیلان با تحقیق، نویسندگی و تهیه کنندگی بهرام نوری در دومین جشنواره ملی مستندرادیویی پژواک، جایزه برتر را از آن خود کرد. 

 این مستند رادیویی ، تندیس صدای طلایی و لوح سپاس جشنواره را هم به خود اختصاص داد. 

مستند رادیویی «استاندار» در ۲۹ دقیقه، زندگی، مبارزات و چگونگی به شهادت رسیدن نخستین و تنها استاندار شهید کشور را روایتمی‌کند. 

در این مستند رادیویی ، با همرزمان ، دوستان ، همسر و دختر استاندار شهید گیلان، علی انصاری گفتگو شده و حرف‌هایی که شایدتاکنون از هیچ رسانه‌ای پخش نشده و یا جایی گفته نشده به مخاطب منتقل می‌شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha