کد خبر 201607
۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۲ - ۱۳:۵۰

تقدیر از ۵ منتخب آذربایجان شرقی در همایش ملّی تجلیل از معلمان، اساتید و همیاران طرح شاهد

تقدیر از ۵ منتخب آذربایجان شرقی در همایش ملّی تجلیل از معلمان، اساتید و همیاران طرح شاهد

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان شرقی با اهدای لوح و تندیس، از پنج منتخب استان در دومین همایش ملی تجلیل از معلمان، اساتید و همیاران طرح شاهد تقدیر کرد.

به گزارش گروه استان های حیات؛ به مناسبت گرامیداشت یاد و خاطره استاد شهید «مرتضی مطهری» و هفته معلم، در سی و هفتمین سال اجرای طرح شاهد، از مقام معلمان، اساتید و همچنین همیاران منتخب طرح شاهد در دستگاه‌های آموزشی که در رشد و ارتقای تحصیلی فرزندان شاهد و ایثارگر نقش بسزایی داشته‌اند، در چارچوب همایشی ملی تجلیل به عمل آمد.

در مراسم آذربایجان شرقی که همزمان با سراسر کشور و در ارتباط ویدئو کنفرانسی با تهران از محل تالار معلم تبریز برگزار شد، «جابر ابوالفتح زاده» مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان شرقی با اهدای لوح و تندیس، از پنج منتخب استان در این همایش ملی تقدیر کرد.
 
«علیرضا مشایخی»، «فریبا میرزایی اصل»، «مرتضی هنرمند عظیمی سرخابی»، «حبیب الله آخوندی» و «اسماعیل نجفی اقدم»، پنج منتخب آذربایجان شرقی بودند که در جمع ۱۵۴ برگزیده ملی دستگاه‌های آموزشی طرح شاهد مورد تجلیل قرار گرفتند.
 
علیرضا مشایخی، از ناحیه یک آموزش و پرورش تبریز به عنوان «معلم برتر»، فریبا میرزایی اصل از دانشگاه علوم پزشکی تبریز، مرتضی هنرمند عظیمی سرخابی از دانشگاه آزاد اسلامی تبریز و اسماعیل نجفی اقدم از دانشگاه صنعتی سهند هر سه به عنوان «استاد برتر» و حبیب الله آخوندی از دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان شرقی به عنوان «همیار برتر»، منتخبان آذربایجان شرقی در دومین همایش ملی تجلیل از معلمان، اساتید و همیاران طرح شاهد بودند.
 
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان شرقی در این مراسم گفت: طرح شاهد با فرمان تاریخی حضرت امام خمینی(ره) در سال ۱۳۶۵ شروع شد تا امر تعلیم و تربیت فرزندان شاهد و ایثارگر مورد رسیدگی ویژه قرار گیرد.
 
جابر ابوالفتح زاده، با بیان این‌که از ثمرات اجرای طرح شاهد، نائل شدن بسیاری از ایثارگران به درجات بالای علمی و نخبگی است، تاکید کرد: در پرتو تلاش خستگی ناپذیر معلمان و اساتید بوده که این توفیق حاصل شده است و این گردهمایی، تقدیری ناچیز در قبال همین تلاش‌ها است.
 
وی با طرح این عقیده که «آموزش عمومی» پایه‌ای ترین و اساسی ترین آموزش‌ها است، گفت: بر همین مبنا تمرکز بر روی سیاستگذاری اصولی و درست در حوزه آموزش و پرورش، به مراتب پراهمیت از حوزه آموزش عالی است.
 
وی اضافه کرد: به همین خاطر است که به موازات حمایت گسترده از تحصیل فرزندان شاهد و ایثارگر در مقاطع مختلف آموزش عالی، دنبال ارتقای سطح کمی و کیفی ارائی خدمات آموزشی به دانش آموزان مشمول طرح شاهد هستیم.
 
به گفته ابوالفتح زاده، در حال حاضر ۹۱۱ دانش آموز شاهد و ایثارگر آذربایجان شرقی در مدارس شاهد و البته دیگر مدارس مناطق مختلف شهری و روستایی استان به تحصیل اشتغال دارند.
 
به نقل از روابط عمومی بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان شرقی، وی گفت: نوع و کیفیت حمایت از مشمولان طرح شاهد و حتی اعضای هیات علمی ایثارگر، به تفصیل در قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران پیش بینی شده است که برای تحقق واقعی این حمایت‌ها باید گام‌های بلندی برداشت.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha