کد خبر 201520
۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۲ - ۰۹:۴۸

بررسی سلامت روانی متهم شهادت آیت الله سلیمانی در پزشکی قانونی

بررسی سلامت روانی متهم شهادت آیت الله سلیمانی در پزشکی قانونی

مدیرکل پزشکی قانونی مازندران گفت: پزشکی قانونی استان هنوز در مورد وضعیت سلامت روانی متهم به سوءقصد و شهادت آیت الله عباسعلی سلیمانی تا روز ۲۰ اردیبهشت هیچ‌گونه اظهار نظر رسمی و قطعی نکرده و بررسی سلامت روانی متهم بررسی خواهد شد.

به گزارش گروه استان های حیات؛ علی عباسی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگاران با بیان اینکه معاینات و مصاحبه‌های اولیه با متهم به قتل با سرعت و در عین حال با دقت در حال انجام است، افزود: باید معاینات دقیق روان پزشکی، ارزیابی‌ها، آزمایش‌ها و آزمون‌های روانی مختلفی در زمینه آن انجام شود که همه این موارد نیازمند صرف زمان کافی است و در یک زمان کوتاه اظهارنظر قطعی درباره این گونه موارد ممکن نیست.

عباسی تصریح کرد: در ارزیابی‌های روانی متهم، تشخیص بیماری روانی به دلیل تاثیر در تصمیمات کیفری دارای اهمیت است و دادستان در این بخش از تحقیقات قضایی می‌خواهد، بداند که آیا اختلالات روانی فرد به شدتی بوده که متهم در زمان ارتکاب جرم فاقد قوه تمیز باشد و به عبارت دیگر شدت بیماری روانی به این حد بوده که او بر رفتارش آگاه نباشد و مغایرت رفتار خود با قانون را درک نکند یا خیر؟

عضو شورای قضایی استان یادآور شد: جلسه با حضور کارشناسان این اداره کل در حال انجام است و نتیجه معاینات اولیه آن در کمترین زمان ممکن اعلام خواهد شد.

آیت الله سلیمانی روز چهارشنبه، ‌ششم اردیبهشت ماه امسال برای انجام امور بانکی به یکی از بانک‌های بابلسر در محدوده میدان شهربانی مراجعه کرد که به ضرب گلوله نگهبان بانک مجروح و بر اثر شدت جراحات، جان باخت.

در همین راستا، دادستان عمومی و انقلاب مرکز مازندران کارگروه ویژه پیگیری سوءقصد به آیت الله سلیمانی را تشکیل داد و استانداری مازندران هم سه روز عزای عمومی اعلام کرد.

آیت الله سلیمانی در سال ۱۳۲۶ شمسی در خانواده‌ای متدین در مازندران بدنیا آمد. در سن پنج سالگی به مکتبخانه رفت و در ۱۲ سالگی وارد حوزه علمیه قم شد بعد از مدتی به حوزه علمیه کوهستانی رفت و برای تکمیل دروس علمیه به مشهد رفت، سپس در سال ۱۳۴۷ برای ادامه تحصیل به حوزه علمیه قم بازگشت. درکنار تحصیل، به تبلیغ و تدریس علوم دینی پرداخت و به شهرها و روستاهای مختلف سفر کرد.

آیت‌الله سلیمانی علاوه بر تدریس و تبلیغ، طی چهار دهه گذشته مسئولیت‌های مختلفی همچون امامت جمعه بابلسر، عضویت در شورای ائمه جمعه استان مازندران و ریاست نهاد رهبری در مجتمع آموزش عالی مازندران، دانشگاه‌های علوم پزشکی مازندران و بابل و مجتمع دانشگاهی کشاورزی و منابع طبیعی گرگان داشت.

اما مهمترین مسئولیت‌های این روحانیِ فقید نمایندگی ولی‌فقیه در استان سیستان و بلوچستان و شهر کاشان، امامت جمعه شهرهای زاهدان و کاشان بود. او در سال ۱۳۸۰ با حکم مقام معظم رهبری به زاهدان رفت و امام جمعه آن شهر شد. آیت الله سلیمانی طی ۱۷ سالی که در زاهدان و سیستان و بلوچستان بود، اقداماتی همچون توسعه و تجهیز حوزه علمیه امام صادق (ع) زاهدان، ترمیم و تجهیز کتابخانه آن، احداث چند باب واحد مسکونی برای اسکان اساتید و تجهیز مصلی قدس زاهدان انجام داد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha