به گزارش گروه ورزشی حیات؛ تیمهای سپاهان و پرسپولیس در مرحله یکهشتم نهایی جام حذفی فوتبال از ساعت 15 امروز (چهارشنبه) در ورزشگاه نقش جهان اصفهان به مصاف یکدیگر رفتند که این مسابقه در جریان 90 دقیقه با نتیجه تساوی 2 - 2 به پایان رسید اما سرخپوشان در وقتهای اضافه موفق شدند دو گل دیگر به ثمر برسانند و در نهایت با نتیجه 4 بر 2 حریف خود را از پیش رو بردارند.
در این بازی گولسیانی (2گل از روی نقطه پنالتی)، آلکثیر و سیامک نعمتی گلهای پرسپولیس را به ثمر رساندند و در سوی مقابل دانیال اسماعیلیفر (گلبهخودی) و احمدزاده دو گل سپاهان را وارد دروازه بیرانوند کردند.
در این مسابقه سیاوش یزدانی که به عنوان بازیکن مازاد در نیمفصل از استقلال جدا شد و به سپاهان پیوست مرتکب دو خطای پنالتی روی بازیکنان پرسپولیس شد تا نقش تعیین کنندهای در شکست تیمش داشته باشد. همچنین سیامک نعمتی نیز که از سوی گل محمدی در نقلوانتقالات نیمفصل در لیست مازاد پرسپولیس قرار گرفته اما در نهایت در جمع سرخپوشان باقی مانده بود، با به ثمر رساندن گل سوم پرسپولیس زمینهساز پیروزی بزرگ تیمش در اصفهان شد.
ترکیب سپاهان: پیام نیازمند، محمد دانشگر (46 - نیلسون جونیور)، سیاوش یزدانی، میلاد زکیپور، رامین رضاییان، مسعود ریگی (19-عیسی مرادی)، امید نورافکن، محمد قربانی (65 - محمد علینژاد)، ایگور کاتاتائو (67 - یاسین سلمانی)، فرشاد احمدزاده (89 - آریا یوسفی) و شهریار مغانلو.
ترکیب پرسپولیس: علیرضا بیرانوند، دانیال اسماعیلیفر (67 - لئاندرو پریرا)، مرتضی پورعلیگنجی، گئورگی گولسیانی، وحید هنانوف، میلاد سرلک، سینا اسدبیگی، وحید امیری، مهدی ترابی (7+90 - امید عالیشاه)، محمد عمری (75 - سیامک نعمتی) و عیسی آلکثیر (75- سروش رفیعی).