کد خبر 158058
۲۴ دی ۱۴۰۱ - ۱۹:۳۶

ادویه ای که حکم داروی پنی‌سیلین دارد

ادویه ای که حکم داروی پنی‌سیلین دارد

امروزه مصرف دارچین به شکل‌های مختلف از جمله دمنوش و چای دارچین، ترکیب دارچین و عسل، عرق دارچین برای بهره‌مند شدن از خواص درمانی این ادویه رایج است.

به گزارش گروه سلامت حیات؛ امروزه مصرف دارچین به شکل‌های مختلف از جمله دمنوش و چای دارچین، ترکیب دارچین و عسل، عرق دارچین برای بهره‌مند شدن از خواص درمانی این ادویه رایج است.

 

1. کنترل قند خون

بعضی مطالعات اشاره کرده اند که این ادویه به مقاومت بدن انسولینی‌ها کمک می‌کند. به همین دلیل است که بسیاری از افراد مبتلا به دیابت، از این ادویه برای کنترل قند خون خود استفاده می‌کنند. می‌توانید دارچین را به شکل چای یا به عنوان مکمل مصرف کنید.

 

2. کاهش سطح کلسترول و تری گلیسیرید

دارچین می‌تواند به طور غیرمستقیم قند و چربی بدن را کنترل کند و یا حتی کاهش دهد. مصرف دارچین، با کاهش سطح کلسترول بد، به نام LDL و تری گلیسیرید و افزایش سطح کاسترول خوب به نام HDL، همراه است.

 

3. جلوگیری از بیماری آلزایمر

مطالعات و تحقیقات نشان داده است که عصاره دارچین می‌تواند به پیشگیری از آلزایمر کمک کند و تاثیرگذار باشد. دو ترکیب موجود در آن، به نام اپیکاتچین و سینامالدهاید، ممکن است به مبارزه با از دست دادن حافظه کمک کند و همچنین از رشد رشته‌ای در سلول‌های مغزی که عامل آلزایمر هستند، جلوگیری می‌کند.

 

4. جلوگیری از عفونت

یکی از مزایای دارچین، توانایی بی نظیر آن در جلوگیری از عفونت است. به دلیل خواص ضدباکتری، ضد قارچی، ضد ویروسی و ضد عفونی کننده آن، در درمان عفونت‌های داخلی و خارجی مفید است و از ایجاد میکروب‌ها در مثانه نیز، به خوبی جلوگیری می‌کند.

 

5. تقویت عملکرد بدن

دارچین به بهبود وضوح و هوشیاری روانی بدن کمک می‌کند. برای بهتر شدن فعالیت مغز، این ادویه را ببویید. عطر آن می‌تواند عملکرد شناختی را افزایش دهد و توجه و حافظه کاری را بهبود می‌بخشد.

 

6. جلوگیری از بیماری‌های قلبی

دارچین به دلیل خواص ضد التهابی که دارد، می‌تواند از قلب و شریان‌های اطراف آن در برابر عفونت و آسیب‌ها محافظت کند.

برچسب‌ها