کد خبر 153245
۶ آذر ۱۴۰۱ - ۱۹:۲۲

جام‌جهانی/

ایران برای سومین بار برابر آمریکا بی‌شکست می‌ماند؟

 ایران برای سومین بار برابر آمریکا بی‌شکست می‌ماند؟

تیم ملی ایران آخرین بازی مرحله گروهی جام جهانی را مقابل آمریکا برگزار می کند.

به گزارش گروه ورزشی حیات؛ کارلوس کی روش حالا بر سر یک دوراهی جذاب قرار گرفته چون دو دروازه بان خوب و آماده دارد. در شرایط عادی انتخاب اول کی روش بیرانوند است اما با توجه به درخشش حسینی باید دید سرمربی پرتغالی تیم ملی چه تصمیمی می گیرد و از کدام دروازه بان در بازی با آمریکا استفاده می کند؟
بیرانوند امروز بدون ماسک تمرین کرد و نسبتا سرحال و آماده نشان داد اما این کی روش است که باید مهمترین تصمیم را برای دروازه ایران بگیرد. در محل تمرین تیم ملی خیلی ها می گفتند شانس بیرانوند بیشتر است اما فراموش نکنیم که حسینی مقابل ولز تقریبا بی اشتباه بود و شاید سه شنبه شب هم دوباره او را درون دروازه ببینیم. کی روش در یک پست دیگر هم تردیدهایی دارد اما بقیه نفرات اصلی تیم ملی از حالا مشخص هستند و بعید است که ترکیب اصلی بازی با ولز خیلی تغییر کند. ایران و آمریکا در حالی برای سومین بار با هم بازی می کنند که ایران 3 بار دروازه یانکی ها را باز کرده است و آمریکا هم 2 بار به ایران گل زده است.
تیم ملی فوتبال ایران برای اولین بار در روز 31 خرداد 1377 برابر آمریکا ایستاد و برابر حریف خود با 2 گل حمید استیلی و مهدی مهدوی کیا 2 بر یک برنده شد و برای بار دوم در روز 26 دی ماه 1378 در کشور آمریکا برابر تیم ملی حریف یک بر یک مساوی کردیم که این بار هم گل تیم ملی فوتبال کشورمان را بار دیگر مهدی مهدوی کیا به ثمر رساند.
ایران در جام جهانی 1998 برابر آمریکا برنده شده است و حالا در روزی به مصاف آمریکا خواهد رفت که به نوعی به همان جام جهانی 1998 ارتباط دارد.
در روز 8 آذرماه سال 1377 تیم ملی ایران بعد از مساوی 2-2 با استرالیا در شهر ملبورن برای دومین بار به جام جهانی صعود کرد تا در جام جهانی 1998 اولین برد تاریخ خود در جام جهانی را برابر همین تیم ملی فوتبال کشور آمریکا کسب کند.
اگر مسابقه سال 1998 برای فوتبال ما برابر آمریکا نبرد قرن نام گرفت حالا این بازی نبرد قرن 21 خواهد بود چون تیم برنده فارغ از حساسیت های سیاسی، به دور دوم مسابقات صعود خواهد کرد.

برچسب‌ها