به گزارش «حیات طیبه»، مجموعه مسافران شهر سریال ماه رمضانی امسال نگاهی ویژه به رزمندگان دوران هشت سال دفاع مقدس و ایثارگران دارد و به صورت اپیزودی طراحی شده است، هر اپیزود حول یک شخصیت اصلی و با داستانی متفاوت در چند قسمت طراحی شده که البته یک خط داستانی مشترک، همه اپیزودها را به هم مرتبط کرده است. در حاشیه مراسم تقدیر از عوامل سریال «مسافران شهر» که روز سهشنبه 20 اردیبهشت ماه در سالن شهید رسول زاده برگزار شد با فریبا کوثری بازیگر این سریال به گفتوگویی کوتاه پرداختیم که در ادامه میآید:
فریبا کوثری با اشاره به اهمیت نقش زنان در حوزه دفاع مقدسی بیان کرد: از نظر من همهی مایک سری دینهایی به جامعه داریم که باید پرداخت کنیم. قطعا با ساختن این آثار می توانیم ادا کنیم. اما اگر از دید یک بازیگر بخواهم بگویم نقش باید خیلی جای کار داشته باشد تا بتواند دیده شود و تاثیر مثبتی را برای مخاطب به جای گذارد. بنابراین اگر بخواهیم یک نگاه گذرا داشته و فقط اسمی روی آن داشته باشیم من یا خیلی از همکارانم ممکن است قبول نکنیم، بلکه باید یک جایگاه خاص و ویژهای داشته و بتوانیم حق مطلب را به این بزرگوران ادا کرده و بعدا شرمنده خانودههای آنها نباشیم.
این هنرمند پیشکسوت درباره تاثیر سریال ها و فیلم های تلویزیونی حوزه دفاع مقدس در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت عنوان کرد: تولید فیلم در حوزه دفاع مقدس قطعا تاکنون بسیار موثر بوده زیرا اگر چنین نبود سریال یا فیلمی ساخته نمیشد.
وی افزود: به یاد دارم در جشنواره فیلم های دفاع مقدس که من برای فیلم «پر» به کارگردانی روحالله حجازی نقش زنی ایثارگر را داشتم، توانستم جایزه بهترین بازیگر نقش اول زن را دریافت کنم. قطعا تاثیر سریالها و فیلم های تلویزیونی حوزه دفاع مقدس در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت کم بسیار است زیرا شاهد آثار آن در جامعه هستیم.
کوثری ضمن اشاره به بازیگری در سریال مسافران شهر اظهار کرد: حس بسیار خوبی در این سریال داشتم. همکاری با بازیگران و کارگردان مسافران شهر تجربهی خوبی را برای من رقم زد و امیدوارم که مورد توجه قرار گرفته باشد.