کد خبر 151675
۲۱ فروردین ۱۴۰۱ - ۱۷:۱۲

تشکیل کارگروه مشترک همکاری های موزه مرکزی شهدا و باغ موزه انقلاب و دفاع مقدس

سرپرست معاونت فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران از تشکیل کارگروه مشترک همکاری های موزه مرکزی شهدا و موزه انقلاب اسلامی خبر داد.
تشکیل کارگروه مشترک همکاری های موزه مرکزی شهدا و باغ موزه انقلاب و دفاع مقدس

به گزارش حیات طیبه دکتر محمد علی فقیه در دیدار با  علی اصغر جعفری مدیر عامل موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس با تاکید بر ضرورت ارتقای سطح همکاری های فرهنگی افزود: برنامه ریزی و اجرای برنامه های مشترک توسط موزه شهدا و مرکز اسناد ایثارگران و باغ موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس زمینه ساز اثر بخشی مضاعف فعالیت های فرهنگی است که در دیدار اخیر با سردار کارگر رئیس بنیاد حفظ آثار ونشر ارزشهای دفاع مقدس مورد تاکید قرار گرفت و در این نشست ترسیم نقشه راه همکاری های مشترک در دستور کار قرار دارد.

سرپرست معاونت فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به ضرورت مردمی سازی فعالیت های ترویجی در حوزه ایثار و شهادت گفت: تشکیل کارگروه مشترک همکاری های موزه مرکزی شهدا و باغ موزه انقلاب و دفاع مقدس همکاری ها را وارد سطوح اجرایی می کند و ضروری است زمینه های مشارکت در بازه زمانی 10 روز استخراج و وارد فاز عملیاتی شویم.

دکتر علی اصغر جعفری مدیر عامل باغ موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس در ادامه با ارائه گزارشی از فعالیت های این مجموعه در سال گذشته گفت: تشکیل کار گروه مشترک همکاری گام اول توسعه فعالیت ها درباره موزه ها است.  و این روند در تشکیل اتحادیه موزه های انقلاب اسلامی و دفاع مقدس و مراکز اسناد دفاع مقدس تداوم می یابد.

دکتر رحیم نریمانی مدیرکل اسناد و انتشارات بنیاد شهید و امور ایثارگران نیز در این نشست با بیان اینکه بخش عمده ای از برنامه های فرهنگی و همایش ها را در سالن های باغ موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس برگزاری می کنیم گفت: بهره برداری مشترک از آثار و اسناد فرهنگی برای جذب حداکثری مخاطبان و عموم مردم ضروری است. استفاده از فضای مجازی، سامانه های اسنادی تخصصی و موزه گردی مجازی می تواند زمینه ساز توسعه فعالیت های فرهنگی مشترک باشد.
انتهای پیام

برچسب‌ها