به گزارش خبرنگار حیات، سردار یعقوب سلیمانی در این نشست با تأکید بر نگاه عمیق به گلزارهای شهدا به عنوان کانون ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، اظهار داشت: استفاده از جاذبهی فرهنگی و معنوی گلزارهای مطهر شهدا برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت ضروری است.
وی در ادامه افزود: ایجاد یک فضای فرهنگی مناسب در گلزار شهدا در گرو داشتن یک برنامه مدون است. باید به معماری گلزارها هم توجه کنیم، چرا که هدف ترویج فرهنگ است و اگر قرار است در این زمینه اتفاقی بیفتد باید مدیریت واحدی وجود داشته باشد، لذا ما ابتدا باید هدفمان را مشخص کنیم و باید ببینیم دنبال چه هستیم، آن وقت برای پیشبرد این اهداف بر روی افراد و سازمان واحدی تمرکز کنیم.
در این نشست، حجت الاسلام و المسلمین کاویانی رئیس دبیرخانه شورای عالی ترویج فرهنگ ایثار و شهادت نیز اظهار داشت: مجموعهی گلزارها می توانند ظرفیت فرهنگی محسوب شوند و برای امروز و آینده ما به عنوان نمادی از حماسه و ایثار در نظر گرفته شوند. گلزار ها یک ظرفیت فرهنگی محسوب می شوند و مواجه با آن مکان های مطهر به عنوان یک نماد و یک کارکرد فرهنگی برای انتقال مفاهیم ایثار و شهادت به جوانان است.
در نشست گزارش نهایی «سند جامع ملی گلزارها و مراکز فرهنگی» بنیاد شهید و امور ایثارگران، سردار یعقوب سلیمانی معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد، اسکندر یارنسب مدیر کل فرهنگی و تبلیغات، علی گودرزی مدیر کل دفتر برنامه و بودجه، خداکرم کولیوند مدیرکل مسکن و امور گلزارهای بنیاد شهید و امور ایثارگران، مجری سند جامع گلزارها و سایر اعضاء کارگروه گلزارها و دیگر مدعووین که به میزبانی دبیرخانه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت برگزار شد، حضور داشتند.
انتهای پیام/