به گزارش پایگاه خبری حیات به نقل از بنیاد نهاوند، صبح شنبه 31خرداد99 در راستای اجرای طرح پایش سلامت، خدارحمی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران نهاوند با حضور در بیمارستان علی مرادیان از مادر شهید گرانقدر رضا کولیوندکه در این بیمارستان بستری است دیدار و عیادت نمود.
خدارحمی رئیس بنیاد نهاوند گفت: امروز ما به وجود مادران معزز شهدا افتخار می کنیم و این قشر گرانقدر سرمایه های نظام به شمار می روند.
گفتنی است شهید رضا کولیوند در 21/مهرماه 1337 در نهاوند به دنیا آمد، به عنوان بسیجی در جبهه حضور یافت و سرانجام در06خرداد/1362در مریوان بر اثر اصابت ترکش خمپاره به پا، دست و سینه به شهادت رسید.
رئیس بنیاد شهید نهاوند مادر شهید رضا کولیوند عیادت نمود
رئیس بنیاد شهید نهاوند در عیادت از مادر شهید کولیوند گفت: امروز ما به وجود مادران معزز شهدا افتخار می کنیم و اینام سرمایه های ما به شمار می روند.