کد خبر 147198
۲۶ فروردین ۱۳۹۹ - ۱۴:۱۱

ایثارگران امروز در خط مقدم مبارزه با کرونا ایستاده‌اند

ایثارگران امروز در خط مقدم مبارزه با کرونا ایستاده‌اند

مدیرکل بنیاد کرمانشاه گفت: ایثارگران به‌ عنوان سرمایه‌های ارزشمند انقلاب در طی چهار دهه در تمامی عرصه‌های دفاع از ارزش‌ها و آرمان‌های انقلاب شرکت داشته و با فداکاری و ایثار از هیچ کوششی فروگذار نبوده‌اند و امروز در برابر ویروس کرونا، باز هم ایثارگری و فداکاری می‌کنند.

به گزارش پایگاه خبری حیات، حجت‌ الاسلام‌ والمسلمین هادی عسگری، مدیرکل بنیاد کرمانشاه در گفتگو با سایت استانی ایثار از همراهی و حضور پررنگ ایثارگران استان در پویش همدلی به‌ منظور مقابله با بیماری خطرناک کرونا در بین هم‌وطنان عزیز خبر داد.
حجت‌ الاسلام عسگری، گفت: جامعه ایثارگری به‌ عنوان سرمایه‌های ارزشمند انقلاب و مدافعان اصلی نظام اسلامی در طی چهار دهه از عمر پربرکت این نهضت الهی در تمامی عرصه‌های دفاع از ارزش‌ها و آرمان‌های انقلاب شرکت داشته و با فداکاری و ایثار از هیچ کوششی فروگذار نبوده‌اند و امروز در برابر ویروس کرونا، باز هم ایثارگری و فداکاری می‌کنند.
حجت‌ الاسلام عسگری، افزود: در این برهه زمانی که میهن اسلامی با این ویروس مواجه شده است خانواده‌های معظم شاهد و ایثارگر همچون دیگر اقشار مختلف مردم به کمک هم‌وطنان عزیز و مدافعان سلامت شتافته و آنچه را که در توان داشته‌اند در طبق اخلاص گذاشته‌اند.
وی با اشاره به حضور گسترده ایثارگران استان کرمانشاه در این پویش عاشقانه مردمی اظهار داشت: نمونه بارز این همدلی در استان کرمانشاه را می‌توان اقدام خالصانه تعدادی از فرزندان و یادگاران ایثار و شهادت در شهر کرمانشاه دانست که به‌ صورت جهادی با حضور در آزمایشگاه دانشگاه رازی به‌ صورت شیفتی در ساخت و تهیه اقلام بهداشتی شامل ماسک، دستکش، شیلد و غیره مشارکت داشته و تاکنون قریب ۲ تن از این اقلام در بین ساکنان مناطق محروم و حاشیه‌نشین شهر و مددجویان کمیته امداد و بهزیستی توزیع‌شده است.
مدیرکل بنیاد کرمانشاه ادامه داد: در همین راستا در شهر گیلان غرب توسط یکی از جانبازان گران‌قدر به نام «صید عباس شعله‌ور‌» که خود برادر دو تن از شهدا و جانبازان گران‌قدر به نام‌های اسماعیل و فیاد است، تعداد ۴۰۰ عدد ماسک بهداشتی تهیه و به همراه تعداد ۲۰۰ عدد ماسک اهدایی کمیته امداد امام خمینی (ره) و مقداری مواد ضدعفونی با همکاری خادمان شهدا در بین ایثارگران و اهالی روستاهای قیطول و مرجان از توابع شهرستان گیلان غرب توزیع‌شده است.
گفتنی است: استان کرمانشاه در دوران انقلاب و هشت سال دفاع مقدس تعداد ۹۸۰۰ شهید والامقام، ۲۱۷۰۰ جانباز صبور و ۱۸۰۰ آزاده سرافراز را تقدیم آرمان‌های بلند نظام اسلامی کرده است.

برچسب‌ها