کد خبر 147082
۱۶ فروردین ۱۳۹۹ - ۱۴:۱۸

واقعیت سهمیه اعتباری بنزین ایثارگران از زبان مدیرکل تسهیلات رفاهی بنیاد شهید

واقعیت سهمیه اعتباری بنزین ایثارگران از زبان مدیرکل تسهیلات رفاهی بنیاد شهید

مدیرکل تسهیلات رفاهی بنیاد: در راستای اشتباه صورت گرفته از جانب خبرگزاری مهر و انعکاس و بازتاب ان در بقیه سایت های خبری، در رابطه با انتشار خبر نحوه اختصاص سهمیه سوخت ایثارگران واجد شرایط از جانب مدیرکل تسهیلات رفاهی بنیاد شهید و امور ایثارگران مسایلی عنوان می شود.

محمود تبریزی مدیرکل تسهیلات رفاهی بنیاد: متاسفانه در انعکاس این خبر  اشتباهی از جانب خبر گزاری مهر صورت گرفته است که  به این شکل  اصلاح می شود
این سهمیه از طریق  تامین اعتبار در کارت بانکی ایثارگران واجد شرایط انجام می شود به گونه ای که صرفا در جایگاه های سوخت  کشور  قابلیت هزینه دارد .
این اعتبار علاوه بر ۶۰ لیتر  سهمیه  سوخت در نطر گرفته شده در کارت های سوخت مالکین  خودروها می باشد.  
اعتبار این سهمیه  صرفا  برای  کلیه جانبازان بالای  ۵۰ درصد و همچنین ان تعداد از جانبازان  بین ۲۵ تا ۴۹ درصد  و خانواده های  شهدا که به تشخیص کمیسیون پزشکی بنیاد شهید و امور ایثارگران  دارای مشکلات جسمی و حرکتی هستند  تعلق  خواهد گرفت .
 بر این اساس
- به جانبازان بین ۲۵ تا ۴۹ درصد و آن دسته از خانواده های شهدا ( فرزند، همسر، پدر و مادر شهید) که به تشخیص کمیسیون پزشکی بنیاد دارای مشکل جسمی و حرکتی هستند، ماهیانه  ١٣٥ هزارتومان 

- جانبازان ۵۰ تا ۶۹ درصد ماهیانه  ۱٨٠ هزار تومان

- جانبازان  ۷۰ درصد عادی ماهیانه ٢٢٥ هزار تومان

جانبازان  ۷۰درصد ویژه ( قطع دوست ، قطع دوپا، قطع نخاع ) ماهیانه  ٢٧٠ هزار تومان
 اعتبار برای هزینه خرید بنزین در جایگاه های سوخت کشور  تعلق میگیرد .
اختصاص اعتبار  سهمیه سوخت برای افراد خانواده جانبازان عزیز تکذیب می شود.لیست  افراد واجد شرایط دریافت این اعتبار در روز های پایانی سال گذشته به وزارت کشور و سازمان سوخت ارسال شده است و امید می رود که اعتبار لازم در فروردین ماه امسال در کارت های بانکی ایثارگران واجد شرایط لحاظ شود .

برچسب‌ها