به گزارش پایگاه خبری حیات،فضل الله رنجبر روز شنبه در جلسه شورای اداری کرمانشاه که در سرسرای فرمانداری این شهرستان برگزار شد، افزود: در دوران دفاع مقدس باوجود اینکه دست ایران از تجهیزات نظامی و تدارکات در مقابل دشمنان و استکبار خالی بود ولی باوحدت، اخلاص بین مسئولان و مردم و روحیه دینی دشمن را مجبور به عقب نشینی شد.
وی در ادامه با اشاره به هزار و ۱۵۰ بار بمباران و موشک باران کرمانشاه در دوران دفاع مقدس اظهار داشت: دوران دفاع مقدس سند افتخارات مردم استان با داشتن ۳۷۱ کیلومتر مرز مشترک با عراق بود، زیرا از پیر و جوان، دانش آموز و کودک در مقابل دشمن ایستادگی از خود نشان دادند و منطقه را ترک نکردند و این رشادت ها و حماسه ها باید برای مسئولان و مردم بارها بارها گفته شود.
رنجبر از همه ادارات و بخشداری ها خواست با برگزاری برنامه های متنوع فرهنگی، ورزشی، هنری، آذین بندی ادارات و تجلیل از پیشکسوتان دفاع مقدس خود، به بهترین شکل ممکن هفته دفاع مقدس را گرامی بدارند چرا یادآوری ارزش های دفاع مقدس برای شرایط کنونی کشور بسیار اهمیت دارد.
فرماندار کرمانشاه رمز ماندگاری انقلاب اسلامی را حاکم شدن ارزش های دینی و رشادت های دفاع مقدس دانست و از مدیران ادارات خواست، ستاد برگزاری هفته دفاع مقدس را برای احیای ارزش های آن دوران و بالا بردن روحیه مقاومت و ایستادگی مردم در شرایط سخت تشکیل دهند.
منبع:ایرنا
احیای ارزشهای دفاعمقدس برای رفع مشکلات کنونی ضروری است
حیات:فرماندار کرمانشاه با اشاره به وحدت، اخلاص و معنویت رزمندگان دوران دفاعمقدس گفت: احیای ارزشهای دفاعمقدس مانند اخلاص، روحیهدینی، مقاومت و ایستادگی در مقابل دشمنان برای رفع مشکلات کنونی ضروری است.