کد خبر 144513
۲۴ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۵:۱۴

آزادگان کشور، رایگان از موزه آبگینه بازدید می‌کنند

آزادگان کشور، رایگان از موزه آبگینه بازدید می‌کنند

حیات: مدیر موزه آبگینه و سفالینه‌های ایران خبر داد: همزمان با ۲۶ مرداد، سالروز آغاز بازگشت آزادگان به کشور، بازدید آزادگان و خانواده‌ی آن‌ها از این موزه رایگان است.

به گزارش پایگاه خبری حیات به نقل از ایسنا، شهربانو جهان‌آرایی هدف از این اقدام را ارج گذاشتن به جانفشانی و ایثار آزادگان دانست و پیشنهاد داد که این طرح در دیگر موزه‌های شهر تهران و شهرهای دیگر کشور هم اجرا شود.
موزه آبگینه و سفالینه های ایران که هر روز به جز شش روز تعطیلات اعلام شده در نیمه نخست سال از ساعت ۹ تا ۱۹ فعال است، در خیابان جمهوری، خیابان سی تیر قرار دارد.
موزه آبگینه و سفالینه های ایران، در ساختمان پهلوی اول قوام السلطنه که به صورت هشت ضلعی و به دستور احمد قوام، یکی از سیاستمداران و نخست وزیرهای ایران ساخته شد، راه اندازی شده است، این ساختمان قبل از ایجاد موزه، مدتی سفارت کشورهای مصر و افغانستان بود که در سال ۱۳۵۴ این خانه که خود به مانند موزه‌ای جذاب از معماری و هنر است، به موزه تبدیل شد. چهار سال بعد موزه به طور رسمی افتتاح و خانه و باغ آن در سال ۱۳۷۷ به شماره ۲۰۱۴ در فهرست میراث ملی ثبت شد.
در این موزه امروز  شیشه ها و سفال هایی که از محوطه های تاریخی مختلف کشف شده‌اند، به نمایش در آمده‌اند.