کد خبر 144248
۲۳ تیر ۱۳۹۸ - ۱۳:۲۶

پوشش 36000 نفر جامعه ایثارگر قم در قالب بیمه مکمل

پوشش 36000 نفر جامعه ایثارگر قم در قالب بیمه مکمل

حیات:مدیرکل بنیاد شهید وامور ایثارگران استان قم گفت: در سال جاری 36هزار و 162 نفر از جامعه ایثارگران استان قم تحت پوشش بیمه تکمیلی هستند.

به گزارش حیات، سردار سید جواد هاشمی افزود: تعداد افراد تحت پوشش بیمه همگانی در این سال 21هزار و 943 نفر است. 
وی ادامه داد: در این مدت خدمات پایش سلامت به منظور شناسایی، درمان و پیشگیری ویژه والدین و همسران شهدا و جانبازان هر ساله انجام می شود و در سالجاری 1200نفر در این طرح شرکت کرده اند. 
وی اضافه کرد: سال گذشته 3500نفر از والدین 270نفر از جانبازان و 372نفر از همسران شهدا در طرح پایش سلامت حضور داشتند. 
وی اضافه کرد: تعداد مراکز تحت قرارداد بنیاد در این سال 82 مرکز کلینیکی و پاراکلینیکی و 21 پزشک عمومی و متخصص است.
سردار هاشمی بیان داشت: در این مدت اعزام به مراکز درمانی 296 مورد به ثبت رسیده است و بیش از 750  مورد خدمات و اقلام به جامعه هدف ارایه شده است.

برچسب‌ها