کد خبر 143471
۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۸ - ۱۱:۲۲

ضرورت شناخت و آشنایی نسل‌های جوان با فداکاری‌های ایثارگران

حیات:مدیرکل بنیاد خراسان رضوی گفت: نام و یاد شهدا باید در تاریخ زنده بماند، زیرا نسل‌های جوان بدانند برای عزت و امنیت چه فداکاری‌ها و ایثارهایی انجام شده است.

 به گزارش حیات، حجت الاسلام حسین معصومی در دیدار با سردار سرتیپ دوم پاسدار حسینعلی یوسفعلی ‌زاده مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌‌های دفاع مقدس خراسان رضوی که در سالن جلسات این نهاد مقدس برگزار شد، گفت: نام و یاد شهدا باید در تاریخ زنده بماند، زیرا نسل های جوان بدانند برای عزت و امنیت چه فداکاری‌ها و ایثارهایی انجام شده است.
مدیرکل بنیاد خراسان رضوی در ادامه این دیدار با بیان اینکه هرچه این دو اداره‌کل منسجم‌تر فعالیت کنند خلاءها از بین خواهد رفت، گفت: این دو نهاد هم به لحاظ هویتی و هم از لحاظ شکلی نزدیک به هم هستند. هرچه بیشتر با هم تعامل داشته باشند، مکمل یکدیگر خواهند بود و موازی کاری‌ها از بین خواهد رفت و یا به حداقل می‌رسند.
حجت الاسلام معصومی ضمن تاکید بر ترویج فرهنگ ایثار و شهادت افزود: آنچه در حوزه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت اولویت دارد این است که هر مجموعه و دستگاه اجرایی بر اساس احساس تکلیفی که می‌کند، می‌تواند فرهنگ ایثار و شهادت را در جامعه نشر دهد تا جوانان کشورمان با بهره‌گیری از این فرهنگ، در جهت رشد و اعتلای نظام مقدس جمهوری اسلامی گام بردارند.
وی از تداوم همکاری‌های فی‌مابین دو اداره‌کل و تدوین دانشنامه استانی دفاع مقدس و تقویت دفاتر نمایندگی حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس شهرستان‌ها حمایت و تصریح کرد: از هر فعالیتی که باعث ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و بازگویی فداکاری شهدا، جانبازان و آزادگان و خانواده‌های آنان شود، حمایت جدی خواهیم کرد./ایثار

برچسب‌ها