کد خبر 142852
۲۴ فروردین ۱۳۹۸ - ۱۵:۵۶

هیچ فرهنگی بالاتر از فرهنگ ایثار و شهادت نیست

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان البرز با بیان اینکه هیچ فرهنگی بالاتر از فرهنگ ایثار و شهادت نیست، گفت: جانبازان شهدای زنده هستند و ما به وجود تک‌تک این عزیزان افتخار می‌کنیم.

به گزارش حیات، مراسم روز جانباز و روز فرهنگی کرج بعدازظهر چهارشنبه 21 فرودین ماه هم‌زمان با سالروز میلاد باسعادت حضرت ابوالفضل العباس علیه‌السلام با حضور خانواده‌های معظم شهدا و جانبازان، ابراهیم طاهرنژاد مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان البرز، علی اصغرکمالی زاده شهردار کلان‌شهر کرج و اعضای شورای شهر در تالار شهیدان نژادفلاح کرج برگزار شد.
طاهرنژاد در این مراسم با بیان اینکه هیچ فرهنگی بالاتر از فرهنگ ایثار و شهادت نیست، گفت: جانبازان شهدای زنده هستند و ما به وجود تک‌تک این عزیزان افتخار می‌کنیم.
وی اضافه کرد: ما مدیون جانبازان و ایثارگران هستیم. امروز ما نیاز به ایثارگری داریم؛ ایثارگری حتماً به معنای جنگ سخت نیست بلکه ایثارگری در روح و جان ملت است. ملتی که ایثارگری دارد شکست ندارد و همیشه پیروز است.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان البرز در پایان با تشکر از تمامی دست‌اندرکاران اجرایی این برنامه علی‌الخصوص شهرداری و شورای شهر کرج گفت: استان البرز باوجود 5250 شهید والامقام و 15 هزار جانباز سرافراز یکی از استان‌های اسوه‌ ایثارگری است و ما از این بابت به خود افتخار می‌کنیم./ایثار

برچسب‌ها