کد خبر 142509
۲۸ اسفند ۱۳۹۷ - ۰۹:۰۱

بنیاد استان کرمانشاه در اقامه نماز حائز رتبه برتر استان شد

بنیاد کرمانشاه در زمینهٔ فعالیت‌های مربوط به اقامه نماز، دستگاه برتر استان شناخته شد.

به گزارش حیات، بنیاد شهید و امور ایثارگران استان کرمانشاه در بین دستگاه‌های اداری استان در زمینهٔ فعالیت‌های مربوط به اقامه نماز حائز مقام برتر استان شد.
در این لوح تقدیر که به امضای آیت‌الله مصطفی علما نماینده ولی‌فقیه در استان و امام‌جمعه کرمانشاه و مهندس هوشنگ بازوند استاندار کرمانشاه رسیده، آمده است:
در اجرای رهنمون‌های مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) برای ارزیابی فعالیت‌های مربوط به اقامه نماز در دستگاه‌ها و بر اساس ارزیابی هیأت داوران ستاد اقامه نماز استان کرمانشاه از برنامه‌ها و فعالیت‌های سال 1396 اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان کرمانشاه جهت اجرای مطلوب برنامه‌های ترویج و توسعه فرهنگ اقامه نماز شایسته تقدیر ویژه گردیده است.
بنابراین با تقدیم این لوح تقدیر از زحمات همه مسئولان و دست‌اندرکاران امر اقامه نماز در آن دستگاه تقدیر و تشکر نموده و امیدواریم تلاش‌های به‌عمل‌آمده موردقبول و رضایت خداوند متعال قرار گیرد.

برچسب‌ها