کد خبر 141796
۲۴ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۴:۴۷

اردوی ویژه زوج‌های جوان شاهد و ایثارگر سراسر کشور برگزار می‌شود

اردوی ویژه زوج‌های جوان شاهد و ایثارگر سراسر کشور برگزار می‌شود

مدیرکل مددکاری و مشاوره بنیاد شهید و امور ایثارگران اعلام کرد: اردوی آموزشی ویژه زوج‌های جوان شاهد و ایثارگر از تاریخ 28 بهمن الی 1 اسفندماه در مشهد مقدس برگزار می‌شود.

به گزارش حیات، حجت‌الاسلام حسن هنرمند با اشاره به نقش مؤثر آموزش و آگاهی بخشی زوج‌ها در تداوم و قوام زندگی مشترک و ارتقای مهارت‌های ارتباطی، گفت: با توجه به اهمیت این مساله با همکاری اداره کل ورزشی و اردویی و معاونت فرهنگی و آموزشی بنیاد، اردوی آموزشی ویژه زوج‌های جوان شاهد و ایثارگر سراسر کشور در مشهد مقدس از تاریخ 28 بهمن الی 1 اسفندماه برگزار می‌شود.
وی افزود: در این برنامه تعداد ۳۵ زوج (۷۰ نفر) از جامعه هدف تحت پوشش قرار می‌گیرند و علاوه بر ارائه خدمات روانشناسی و مشاوره، کارگاه‌های آموزشی با موضوعات تکنیک‌های بهبود صمیمت زوجین، مهارت ارتباطی، تفاوت‌های روان‌شناختی زن و مرد و... در طی اردو برنامه‌ریزی‌شده است./ایثار

برچسب‌ها