به گزارش حیات، هوشنگ بازوند استاندار کرمانشاه، عصر روز شنبه 13 بهمنماه که به منظور افتتاح طرح گازرسانی منطقه میان دربند به این دهستان عزیمت کرده بود، به همراه حجت الاسلام والمسلمین هادی عسگری با دو خانواده ایثارگر عشایر شهیدان «تیمور یاری» و «سیاوش بابایی» در روستای ورله و یوان دیدار کرد.
استاندار کرمانشاه در این دیدارها گفت: شهدای ایران اسلامی درس آموخته فرهنگ ایثار و شهادت و فرهنگ عاشورایی امام حسین (ع) هستند و به همین خاطر برای آزادی، سربلندی و اقتدار این کشور از همه چیز خود گذشتند تا جامعه در کمال امنیت و آرامش به حیات خود ادامه دهد.
وی افزود: همه ما بر این باور هستیم که اگر امروز ایران اسلامی در این جزیره امن قرار گرفته است، حاصل زحمات و تلاشهای شهدا و ایثارگران عزیز است و خون پاک شهدای گرانقدر استقلال، امنیت اقتدار کشور را تضمین کرده است.
حجتالاسلام عسگری مدیرکل بنیاد استان نیز در ابتدای این دیدار با تبریک فرارسیدن چهلمین بهار آزادی، جمهوری اسلامی را ثمره از خود گذشتگی جامعه ایثارگری ایران اسلامی دانست.
مدیرکل بنیاد کرمانشاه افزود: بخشی از شهدای کشور، شهیدان گرانقدر عشایر هستند که به عنوان مرزداران کشور از کیان اسلامی دفاع کردند.
حجتالاسلام عسگری تقدیم 120 شهید منطقه میان دربند کرمانشاه را دلیل روشنی بر پای بندی و تعهد جامعه عشایری به آرمانهای بلند نظام و امام راحل (ره) دانست./ایثار
خون پاک شهدا، استقلال و امنیت کشور را تضمین کرد
استاندار کرمانشاه گفت: همه ما بر این باور هستیم که اگر امروز ایران اسلامی در این جزیره امن قرار گرفته است، حاصل زحمات و تلاشهای شهدا و ایثارگران عزیز است و خون پاک شهدای گرانقدر استقلال، امنیت اقتدار کشور را تضمین کرده است.