کد خبر 141361
۱ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۵:۰۷

دومین نشست شورای عالی ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت برگزار شد

دومین نشست شورای عالی ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت برگزار شد

دومین نشست شورای عالی ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت روز دوشنبه اول بهمن به ریاست معاون اول رییس جمهور برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری حیات به نقل از «ایثار»، دکتر اسحاق جهانگیری معاون اول رییس جمهور در این نشست گفت: در دوران دفاع مقدس با وجود مشکلات اقتصادی و مسائل متعدد، شهدا و ایثارگران با ازخودگذشتگی و ایثار کاری بزرگ کرده‌اند، امروز نیز اگر می‌خواهیم از مشکلات عبور کنیم باید به فرهنگ ایثار و شهادت مردم اتکا داشته باشیم.
وی با اشاره به تأکید رهبر معظم انقلاب بر ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، گفت: این یک واقعیت است که هر چقدر مسئولان در جهت تعالی فرهنگ ایثار و شهادت خدمت کنند و ایثارگران را تکریم نمایند در پیشرفت کشور موفق‌تر خواهیم بود.
جهانگیری با اشاره به منابع محدود دولت برای اداره کشور گفت: دولت در برنامه‌ریزی‌ها و سیاست‌گذاری‌های خود تلاش کرده است تا بتواند بیشترین خدمت را به خانواده‌های شهدا، آزادگان و جانبازان و ایثارگران کشور ارائه کند.
معاون اول رییس جمهور با بیان اینکه اعضای دولت با فرهنگ ایثار و شهادت غریبه نیستند و مشکلات خانواده‌های شهدا، جانبازان و ایثارگران را درک کرده‌اند، گفت: نباید تصور شود که عده‌ای در محلی برای تصمیم‌گیری نشسته‌اند که این موضوع برایشان فاقد اهمیت است.
وی افزود: فرهنگ ایثار و شهادت به ما کمک می‌کند و نحوه رفتار ما با این عزیزان می‌تواند درس‌آموزی داشته باشد تا ببینند ما با ایثارگران خود چه رفتاری کرده‌ایم.
جهانگیری همچنین بر شناساندن ارزش‌های دفاع مقدس و فرهنگ ایثار و شهادت به نسل جدید تأکید کرد و گفت: حضور مردم و نقش آن‌ها در برگزاری همایش‌ها، کنگره‌ها و یادواره‌های مربوط به شهدا و ایثارگران چشمگیر و قابل تقدیر است و باید ضمن آسیب‌شناسی و پرهیز از دولتی شدن برنامه‌ها در جهت تشویق و حمایت از آن‌ها گام برداشت.
در این نشست که حجت‌الاسلام‌والمسلمین سید محمدعلی شهیدی معاون رییس جمهور، رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران و دبیر شورای عالی ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت و وزرای فرهنگ و ارشاد اسلامی، علوم، تحقیقات و فناوری، آموزش‌وپرورش و کشور و نیز رییس شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه و رییس بنیاد حفظ و نشر آثار دفاع مقدس نیز حضور داشتند چند مصوبه به تصویب رسید.
حجت‌الاسلام‌والمسلمین شهیدی درباره این مصوبات گفت: راهبردها و سیاست‌های شورای عالی ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت، سند راهبردی ایثار و رسانه، تدوین دستورالعمل ساماندهی، حمایت و تشویق تشکل‌های مردم‌نهاد در حوزه ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت، پیگیری ساماندهی یادمان شهدای گمنام، تکمیل مراکز فرهنگی، موزه‌ها، راهیان نور و مرکز اسناد و مدارک دفاع مقدس، تدوین تاریخ و دایره المعارف دفاع مقدس، تشکیل کمیته رفع اختلاف نظر پیرامون وظایف دستگاه‌ها در حوزه ایثار و شهادت و تدوین طرح همایش دوسالانه جایزه ایثار و مقاومت به استحضار اعضای شورای عالی رسید که به اتفاق آرا تصویب شد.
دبیر شورای عالی ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت افزود: پیشنهاد عضویت وزیر ورزش و جوانان، رییس شورای عالی استان‌ها و رییس سازمان بسیج مستضعفین به ترکیب اعضای شورای عالی ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت نیز به تائید اعضای شورای عالی رسید.
گفتنی است در پایان این نشست از کتاب خط ایثار رونمایی شد. کتاب جامع خط ایثار حاوی 40 سال بیانات کامل، پیام‌ها و خاطرات مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) در حوزه فرهنگ ایثار و شهادت است که با مقدمه حجت‌الاسلام‌والمسلمین شهیدی در 2100 صفحه و 6 جلد توسط دبیرخانه شورای عالی ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت تدوین شده است.
ا

برچسب‌ها