کد خبر 140243
۳ آذر ۱۳۹۷ - ۰۹:۱۶

معاون توسعه مدیریت و منابع بنیاد شهید و امور ایثارگران در گفت و گو با حیات:

بودجه مناسب انجام وظایف در قبال ایثارگران را تسهیل می کند

 بودجه مناسب انجام وظایف در قبال ایثارگران را تسهیل می کند

حیات: با وجود کسری اعتبارات تخصیص داده شده بنیاد شهید و امور ایثارگران تلاش کرده است وظایف خود را تا حد ممکن به نحو احسن انجام دهد.

سید منصور میرمرادی معاون توسعه مدیریت و منابع بنیاد شهید و امور ایثارگران در حاشیه همایش مدیران استانی که صبح پنج شنبه 30 ابان در سالن شهید رسول زاده برگزار شد، در گفت و گو با خبرنگار پایگاه خبری حیات اظهار کرد: در این همایش دو روزه هم اندیشی در خصوص شرایط حاکم بر کشور هم از نظر اقتصادی و سیاسی و با توجه به تحریم هایی که وجود دارد، صورت گرفت.
وی گفت: هماهنگی های لازم بین مدیران ستادی و استانی در سطح کشور انجام و برنامه ها و ماموریت ها در جهت اهداف و سیاست های بنیاد مشخص شد.
میرمرادی افزود: به بخشی از ماموریت های بنیاد به دلیل کسری اعتبارات هر ساله بودجه، خدشه ای وارد می شود اما تلاش می کنیم وظایف سازمانی خود را به نحو احسن انجام دهیم و انتظار داریم تمامی دستگاه ها در انجام وظایف قانونی خود نسبت به جامعه ایثارگری تلاش کنند.
معاون توسعه مدیریت و منابع ادامه داد: در حقیقت آنچه که به عنوان سقف اعتباری بودجه ۹۸ به ما اعلام شده است، تنها برای پرداخت حقوق کافی است و تمامی ماموریت ها با این بودجه قابل اجرایی نیست.
وی گفت: در حوزه سلامت و بهداشت و درمان، آموزش و بیمه عمر و حوادث با کسری مواجه هستیم که انتظار داریم سازمان برنامه و بودجه سقف اعتبارات سال ۱۳۹۸ بنیاد را  حداقل ۱۷هزار میلیارد تومان پیش بینی کند تا بنیاد بتواند وظایف خود را به صورت کامل انجام دهد. ضمن این که ۵ هزار میلیارد تومان مطالباتی است که بنیاد با آن مواجه است که نیازمند نگاه مجزایی است.
میرمرادی افزود: تلاش کردیم سال ۹۷ را با کمترین چالش ها طی کنیم و اجازه ندهیم تحریم ها در انجام وظیفه ما سایه بیندازد و بتوانیم امید به زندگی را در جامعه ایثارگری افزایش دهیم.
وی گفت: در این جلسات برای بودجه سال ۹۸ نیز پیشنهادهایی مطرح شد که تلاش می کنیم این بودجه به گونه ای تدوین شود که مشکلات رفع شود و قطعا با توجه به ابلاغیه ریاست جمهوری وظایف خود را انجام دهیم.

مبینا آقاخانی

برچسب‌ها