فاطمه کریمی مادر شهیدان «محمد حسین و داوود فهمیده» در حاشیه نخستین همایش تجلیل از مروجان ادبیات پایداری کودک و نوجوان در گفت و گو با خبرنگار پایگاه خبری حیات اظهار کرد: آینده انقلاب در دستان مادران این سرزمین است، تربیت فرزندان انقلابی در گرو آگاهی و تلاش مادرانی است که فرزندانشان عهده دار حمایت از انقلاب اسلامی و دفاع از خاک کشور هستند.
مادر شهیدان فهمیده گفت: همسرم خیلی سخت کار می کرد تا نان حلال سر سفره ما بیاورد. خوردن نان حلال و شیر پاک در تربیت فرزندان بسیار اهمیت دارد.
وی افزود: محمدحسین از کودکی بسیار پرهیزگار بود. کنار پدرش همیشه نماز می خواند، تمیزی اش زبانزد خاص و عام بود و با هرکسی ارتباط برقرار نمی کرد اما همیشه به کمک همسایگان برای برگزاری مراسمات مذهبی می رفت.
فرشته فهمیده خواهر شهیدان فهمیده نیز درباره تربیت نسل جدید انقلاب اسلامی گفت: اصل زندگی یک فرزند از تربیت پدر و مادر شکل می گیرد، از وقتی که شیر مادر می خورد و حرف زدن یاد می گیرد تا زمانی که مستقل شود.
وی در پایان افزود: همه ما از مادرانمان اصول دینی و اخلاقیات را آموزش دیده ایم و حالا که خود مادر شده ایم وظیفه داریم در تربیت فرزندانمان حساس و دقیق باشیم زیرا این فرزندان ما هستند که باید قدر خون شهدا را بدانند و از ارزش هایی که شهدا برایشان جان دادند، محافظت کنند.
به گزارش حیات، فاطمه کریمی متولد سال1312 و مادر شهیدان «محمد حسین و داوود فهمیده» و چهار فرزند دیگر است که در شهر کرج ساکن هستند.
مبینا آقاخانی