کد خبر 139501
۱۵ مهر ۱۳۹۷ - ۱۲:۰۰

بازدید نژادبهرام و شهردار منطقه دو از بیمارستان نیایش

عضو هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر تهران گفت: یکی از افتخارات شورای اسلامی این است که خدمات لازم حقوق شهروندی را در اختیار جانبازان و ایثارگران دفاع مقدس قرار بدهد.

زهرا نژاد بهرام در بازدید از بیمارستان روانپزشکی نیایش اظهار داشت: امروز فرصت مناسبی بود تا بتوانیم با حضور شهردار منطقه 2 از مشکلات جانبازان اعصاب و روان دوران دفاع مقدس بستری در این مرکز مطلع و از خدمات مجموعه مدیریت بیمارستان که بستر خوبی را برای جانبازان فراهم کرده اند تشکر کنیم.
وی ادامه داد: اعتقاد اصلی ما این است که صاحبان اصلی این کشور جانبازان، شهدا و خانواده های شهدا هستند و هرگونه خدماتی که بشود دراختیار این عزیزان قرار دهیم جزء وظایف ما است.
عضو هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به اینکه بازدید از این قبیل مراکز جزء برنامه های کاری ما در راستای رفع مشکلات است گفت: امروز خوشبختانه با حضور شهردار منطقه2 ،رئیس سازمان خدمات اجتماعی شهرداری و رئیس شرکت شهر سالم شهرداری تهران این مهم محقق شد و تلاش ما بر این است تا آنجایی که ممکن است بخشی از مشکلات جانبازان را رفع کنیم که خوشبختانه تصمیمات خوبی در این راستا گرفته شد.
نژاد بهرام تاکید کرد با حضور مهندس کشت پور شهردار منطقه2 مقرر شد خدمات خوبی ارائه شود و با هماهنگی شرکت شهر سالم برای ارائه خدمات دندانپزشکی این عزیزان از امکانات مراکز درمانی در مناطق22 گانه استفاده شود. همچنین نسبت به خدمات مددکاری برای خانواده های این جانبازان اعصاب و روان هماهنگی با سازمان خدمات اجتماعی صورت گرفت.
وی با اشاره به توافقاتی که برای ارائه خدمت به جانبازان این مرکز صورت گرفته است افزود: این توافقات به صورت مستمر از سوی بنده و شهردار منطقه2 پیگیری خواهد شد تا بتوانیم گام مناسبی برای ارائه خدمات به جانبازان عزیز برداریم.

برچسب‌ها