کد خبر 138967
۱۲ شهریور ۱۳۹۷ - ۱۰:۰۰

دبیر کل جمعیت حمایت از مصدومین شیمیایی در گفت و گو با حیات:

مسئولان از جانبازان به عنوان سکوی پیشرفت استفاده نکنند

مسئولان از جانبازان به عنوان سکوی پیشرفت استفاده نکنند

حیات: دبیر کل جمعیت حمایت از مصدومین شیمیایی گفت: مسئولان دستگاه ها به شخصیت والای جانبازان احترام بگذارند و به عنوان سکوی پیشرفت و ارتقای شغلی خود به آنها نگاه نکنند.

سید کمال لوح موسوی دبیر کل جمعیت حمایت از مصدومین شیمیایی در گفت و گو با خبرنگار پایگاه خبری حیات گفت: قوانین و خدمات خانواده های شاهد و ایثارگر برای رسیدن به مرحله اجرایی نیازمند افرادی از جنس خود همین افراد است تا علاوه بر بیان و دفاع از مطالبات قانونی، زمینه اجرای ان فراهم و مشکلات آنها حل شود.

وی افزود: جانبازان شیمیایی دوران دفاع مقدس بخش مهمی از هویت کشور را تشکیل می دهند و تشکیل جمعیت، گروه و تشکل توسط ایشان، برای بیان مشکلات و رسیدگی به ان ها است.

موسوی با بیان اینکه رقم رسمی جانبازان شیمیایی در دنیا 68 هزار نفر است و این رقم در کشور ما به طور غیر رسمی به 150 هزار نفر می رسد، تصریح کرد: بسیاری از رزمندگان به دلیل اینکه برای حفظ خاک و کشور خود به جبهه حق علیه باطل رفتند، تا به امروز اعلام وجود نکرده اند، این افراد از ناب ترین های کشور هستند.

دبیر کل جمعیت حمایت از مصدومین شیمیایی اضافه کرد: ذات و هویت انسان های ایثارگر خاص است و ما باید به گونه ای فرهنگ ایثارگری را ترویج کنیم تا این هویت به مرحله ظهور برسد، به واقعیت تبدیل شود و در اجتماع، وزن و شأن خود را نشان دهد.

وی با اشاره به اینکه جانبازان شیمیایی مشکلات بسیار شدیدی دارند، یادآور شد: این افراد مشکلاتی در زندگی دارند که باید حل، زندگی خوبی برایشان تامین و مانند قهرمانان کشور به آنها نگریسته شود.

موسوی ادامه داد: با برگزاری ارتباط دوسویه بین جانبازان و مسئولان باید به این قشر از جامعه توجه لازم به عمل آید و حق و حقوق آنها پیگیری شود که بنیاد شهید و امور ایثارگران این جلسات را برگزار می کند.

دبیر کل جمعیت حمایت از مصدومین شیمیایی اظهار کرد: ما دنبال این هستیم تا از طریق ثبت خاطرات و افتخارات جانبازان شیمیایی که جان و هستی خود را فدای این نظام و کشور کردند، بخشی از تاریخ شفاهی به رشته تحریر دراید.

وی ضمن گلایه از برخی مسئولین دستگاه ها، گفت: اولین خواسته ما این است که مسئولان به شخصیت والای این جانبازان معزز احترام بگذارند و به عنوان سکوی پیشرفتی برای ارتقای شغلی خود به آنها نگاه نکنند، بلکه توقع می رود تا به وظایف قانونی که در قبال این عزیزان دارند توجه شود و طبق قانون آنچه که در شأن این جانبازان عزیز است به مرحله اجرا دراید.

موسوی در پایان خاطر نشان کرد: این افراد با فرهنگ والای ایثار در جبهه ها مقابل صدام حسین و 38 کشور جهان ایستادگی کردند و موفق شدند کشور را در مقابل بزرگترین تحریم ها مصون نگه دارند، حالا این این جنس افراد و فرهنگشان یعنی فرهنگ ایثار و از خودگذشتگی باید در کشور رشد کند و حفظ شود و اگر این افراد مورد حمایت و توجه قرار بگیرند هر کدام به تنهایی مروج فرهنگ انقلاب اسلامی هستند.

سفری

برچسب‌ها