کد خبر 138924
۱۰ شهریور ۱۳۹۷ - ۱۲:۰۰

همسر جانباز متوفا قاسم رضایی به حیات خبر داد؛

ازمایش دی. ان. ای شناسایی جنازه جانباز متوفا در افغانستان به زودی اغاز می شود

ازمایش دی. ان. ای شناسایی جنازه جانباز متوفا در افغانستان به زودی اغاز می شود

حیات: خانم رضایی(همسر جانباز متوفای ایرانی در افغانستان) گفت: وزارت خارجه در تماسی به ما اطلاع داد سفارت ایران در کابل افغانستان، در حال تدارک اقدامات لازم برای انجام ازمایشات دی ان ای بر روی اجساد دفن شده در روستای محل فوت همسرم برای شناسایی جنازه ایشان می باشد و این ازمایشات به زودی اغاز می شود.

احمد ملکی رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران منطقه 2 مشهد در مورد پیگیری های انجام شده توسط بنیاد شهید و امور ایثارگران، برای انتقال جسد جانباز متوفای ایرانی از افغانستان به پایگاه خبری حیات گفت: با توجه به این که جانباز عزیز 30 درصد قاسم رضایی مشهدی بوده است تصمیم بر ان شد که بنیاد مشهد(به نمایندگی از بنیاد شهید و امور ایثارگران) در مکاتبه با نمایندگی وزارت خارجه در مشهد، تقاضای مربوط به انتقال جسد جانباز معزز از افغانستان به ایران را پیگیری کند. در همین راستا، بنیاد شهید و امور ایثارگران خراسان طی نامه ای به نمایندگی وزارت خارجه در شمال و شرق کشور با شرح ماجرای پیش امده برای جانباز 30 درصد اعصاب و روان قاسم ملکی که سال پیش اشتباها توسط نیروهای انتظامی به اردوگاهی در سیستان و بلوچستان ایران فرستاده و از ان جا به افغانستان طرد مرز شده بود و این جانباز معزز طبق پیگیری های خانواده اش، زمستان گذشته در روستایی از افغانستان فوت کرده و در همان جا دفن شده بود از وزارت خارجه تقاضا کرد برای شناسایی و انتقال پیکر ان جانباز عزیز از افغانستان به ایران از هیچ تلاشی فروگذار نکنند.

ملکی افزود: این نامه به نمایندگی وزارت خارجه در مشهد ارسال شد و علاوه بر پیگیری هایی که بنیاد مشهد انجام داد برای تسریع در کار، فرزند پسر جانباز معزز به عنوان پیگیری کننده کارهای انجام شده در این راستا معرفی شد.

در همین رابطه همسر جانباز متوفا قاسم رضایی به پایگاه خبری حیات گفت: وزارت خارجه در تماسی که با ما گرفت به ما اطلاع داد وزارت خارجه ایران در افغانستان، در حال تدارک اقدامات لازم برای انجام ازمایشات دی ان ای بر روی اجساد دفن شده در ان روستا برای شناسایی جنازه همسرم می باشد.

وی افزود از ما خواسته شد که دوشنبه پسرم به افغانستان برود تا انجام ازمایشات دی. ان. ای در روستایی که همسرم در ان زمستان گذشته فوت کرده است اغاز شود.

لازم به یاداوری است قاسم رضایی جانباز 30 درصد اعصاب و روان ایرانی که سال گذشته، توسط نیروی انتظامی، اشتباها رد مرز شده بود در ایالت نیمروز افغانستان در غربت و دور از خانواده بدرود حیات گفت. خبر فوت غم انگیز این عزیز که دارای 25 درصد جانبازی اعصاب و روان و 5 درصد جانبازی به خاطر مصدومیت گوش در جنگ تحمیلی بود کام همه ایرانیان را تلخ و قلب همه را غصه دار کرد و بنیاد شهید و امور ایثارگران به عنوان متولی امور خانواده شهدا و جانبازان و ایثارگران تاکید کرد پیگیر کارهای مربوط به انتقال جنازه این عزیز به ایران خواهد بود تا مرحم اندکی باشد بر الام این خانواده معزز .

طاهره ساعدی

برچسب‌ها