کد خبر 138885
۷ شهریور ۱۳۹۷ - ۰۸:۰۰

اجلاسیه شهدای روحانی البرز برگزار می‌شود

اجلاسیه شهدای روحانی البرز برگزار می‌شود

مسئول نمایندگی ولی فقیه سپاه امام حسن مجتبی (ع) استان البرز گفت: زنده نگه‌داشتن یاد و خاطره‌ی شهدا، تبیین سیره‌ی شهیدان به نسل امروز و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت از جمله اهداف برگزاری اجلاسیه شهدای روحانی استان البرز است.

به گزارش پایگاه خبری حیات به نقل از ایسنا، حجت‌الاسلام علیرضا کرمی مسئول نمایندگی ولی فقیه سپاه امام حسن مجتبی (ع) استان البرز با اشاره به برگزاری اجلاسیه شهدای روحانی این استان یان کرد: در راستای برگزاری کنگره‌ ۵ هزار و ۲۱۹ شهید استان البرز، اجلاسیه شهدای طلبه و روحانی استان با حضور مسئولان و مردم شهیدپرور به ویژه خانواده‌های شهدا و ایثارگران برگزار می‌شود.

وی گفت: زنده نگه‌داشتن یاد و خاطره‌ی شهدا، تبیین سیره‌ی شهیدان به نسل امروز و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت از جمله اهداف برگزاری اجلاسیه شهدای روحانی استان البرز است. این اجلاسیه در آینده نزدیک برگزار خواهد شد.

کرمی ادامه داد: به پاس قدرشناسی از خون شهدا و خلق ارزش‌های جاودانه نام‌آوران عرصه علم و فقاهت و تبلیغ و هدایت، مراسم نکوداشت اجلاسیه ۴۰ شهید والامقام حوزه و روحانیت در حفظ و حراست از نظام مقدس جمهوری اسلامی و دفاع مقدس با حضور خانواده‌های معظم شهدا علما و ائمه جمعه و جماعات، طلاب و روحانیون، ایثارگران، بسیجیان، مسئولین و امت حزب الله برگزار می‌شود.

برچسب‌ها