کد خبر 138638
۲۴ مرداد ۱۳۹۷ - ۰۸:۰۰

مشاور وزیر کشور در امور ایثارگران:

نیاز به نوسازی فرهنگ ایثار و مقاومت داریم

نیاز به نوسازی فرهنگ ایثار و مقاومت داریم

حیات: نیاز به نوسازی معنوی فرهتگ ایثار و مقاومت داریم اگر نوسازی انجام شود تا ابد می توانیم در برابر هر تهدید خارجی بایستیم باید همه، مردم و مسئولان، در پشت خارکریزهای فرهنگی، اقتصادی، سیاسی و اجتماعی با اعتماد به رهبری مقاومت کنیم تا به اهداف خود برسیم.


به گزارش حیات، دکتر علیرضا یاوند عباسی مشاور وزیر کشور در امور ایثارگران در برنامه زنده تلویزیونی گفت: مقاومت فقط در دفاع نظامی و ایستادن در خاکریزجبهه و جنگ خلاصه نمی شود بلکه ابعاد مختلفی را در بر می گیرد: مقاومت در قضاوت عجولانه یکی از این ابعاد است. قضاوتی که بدون اطلاعات کافی از جریانی صورت می گیرد باعث نشر اخبار نادرست و گاه کذب می شود.

وی افزود: مقاومت در برابر تهاجم فرهنگی که بعدا شبیخون فرهنگی نام گرفت یکی از مهم ترین مقاومت ها است. اهمت مقاومت در برابر برنامه های دشمن و ذوب و حل نشدن در ان، کمتر از مقاومت در دفاع مقدس نیست.

یاوند عباسی مقاومت در برابر مخاطراتی که خانواده و جامعه را تهدید می کند یکی از ابعاد مهم مقاومت تلقی کرد و یاداور شد: ورود این مقاومت و صبر به زندگی که با ترویج فرهنگ ایثار ایجاد می شود میزان طلاق را کاهش می دهد باعث بهبود فرهنگ ترافیک می شود و اصولا با ورود در تمام مسایل مربوط به زندگی فردی و اجتماعی، ان را بهبود می بخشد و زندگی را برای ما شیرین می کند.

وی، حلقه مفقوده در ورود و نهادینه شدن فرهنگ ایثار به زندگی را برشمرد و تصریح کرد: دنیاطلبی و عدم تعهد در مقابل ترویج این فرهنگ دو حلقه مفقوده این مسئله است، باید برای زندگی بهتر تلاش کرد ولی این به معنای منفعت طلبی و دنیا طلبی نیست زیرا ما را از فداکاری و احترام به حقوق دیگران باز می دارد، همچنین هر کدام از ما در کنار مدرسه، دانشگاه و رسانه مسئول و متعهد هستیم که داشته های فرهنگی به دست امده از جنگ را به نسل جدید منتقل کنیم و این مسئولیت را به دیگران واگذار نکنیم هر کدام از ما سهیم هستیم و باید تعهد خود را انجام بدهیم.

عضو کمیسیون سیاسی جمعیت دفاع از مردم مظلوم فلسطین افزود: عنصر مقاومت در 8 سال دفاع مقدس گنجینه و ارزشی است که تمام مردم مظلوم دنیا می توانند از ان بهره ببرند کشورهای دیگری مانند فلسطین، سوریه، لبنان و همه مردم مظلوم دنیا حتی غیرمسلمانان، از این داشته ها و ارزش های فرهنگی و سرمایه های معنوی ما منتفع می شوند ما هم باید به ارزش هایمان توجه ویژه داشته باشیم تا زندگی برایمان بهتر و شیرین تر شود.

8 سال دفاع مقدس با مقاومت دلیرانه مردم رقم خورد ، اگر ان 8 سال نبود معلوم نیود چه بلایی بر سر ما می امد.

یاوند عباسی دلیل نامیدن 23 مرداد به عنوان روز مقاومت اسلامی را شکست و ناکامی به ادعای بسیاری، یکی از قدرتمندترین ارتش های دنیا در برابر یک نیروی نظامی 5 هزار نفره حزب ا ... لبنان، عنوان کرد و توضیح داد: نه تنها در این جنگ 33 روزه که در جنگ 22 روزه نیز اسرائیل با برنامه ریزی دقیق و با تمام توانش شرکت کرد وشکست خورد که به اذعان اولین نخست وزیر ان اغاز پایان اسرائیل را رقم زد. بن گورین گفته بود اولین شکست اسرائیل، اغاز پایانش خواهد بود.

وی یاداور شد: جنگ دو رو دارد یک روی سیاه که ویرانی ها، خرابی ها، کشته شدن جوانان و اسیب های جدی جسمی و روانی و مالی است و یک روی روشن و سفید که دفاع مقدس نامیده می شود که در طی ان، وحدت و یکپارچگی مردم بیشتر شد باهم در برابر دشمنان هم پیمان شدند و با ایجاد سرمایه های ارزشمند در مقابل دشمن ایستادند.

یاوند عباسی تاکید کرد، نیاز به نوسازی معنوی فرهتگ ایثار و مقاومت داریم اگر نوسازی کنیم تا ابد می توانیم در برابر هر تهدید خارجی بایستیم باید همه، مردم و مسئولان، در پشت خارکریزهای فرهنگی، اقتصادی، سیاسی و اجتماعی با اعتماد به رهبری رهبرمان مقومت کنیم تا به اهداف خود برسیم.


برچسب‌ها