به گزارش پایگاه خبری حیات، در این مراسم، حجت الاسلام والمسلمین شهیدی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران، ضمن تبریک روز خبرنگار و تقدیر از فعالان رسانه گفت: در فضای کنونی که دشمن سعی می کند یاس و ناامیدی را در جامعه افزایش دهد رسانه ها باید فضای جامعه را به سمت و سوی امیدواری و ارامش سوق دهند تا حل مشکلات در فضایی ارام توسط مسئولان صورت گیرد.
وی افزود رسانه ها می توانند با ترویج فداکاری و از خودگذشتگی ، ایثار اجتماعی را در جامعه نهادینه کنند.
نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به رنج و مشقت های جانبازی که 30 را به صورت خوابیده بر روی تخت گذراند و 3 ماه پیش دعوت حق را لبیک گفت و به شهادت رسید تصریح کرد: خبرنگاران باید با حضور در اسایشگاه های جانبازان، از نزدیک با مشکلات انان روبرو شوند و ان را برای جامعه بازتاب دهند.
وی در بخش دیگری از صحبت هایش خطاب به اصحاب رسانه گفت: اکنون که نسل چهارم انقلاب وارد صحنه جامعه شده اند ما وظیفه داریم نسل چهارم را با فداکاری های شهدا، جانبازان و ایثارگران اشنا کنیم.
معاون رئیس جمهور با تاکید بر این که تمام اسودگی و ارامش و امنیت ما و کشور، مدیون رزمندگان و ایثارگران دفاع مقدس است یاداور شد، ما تمام سعی خود را برای راحتی و اسایش و رفع مشکلات خانواده شاهد و ایثارگر می کنیم ولی باید به یاد داشته باشیم مادیات اصلا نمیتواند جبران کننده ذره ای از جانفشانی های ایثارگران و جانبازان باشد.
وی رشد و ترویج فرهنگ ایثار را وظیفه بنیاد شهید و امورایثارگران و اصحاب رسانه عنوان و افزود: هدف این است بدون وارد شدن در جریانات سیاسی بنیاد وظیفه خود را به عنوان متولی امور شهدا و ایثارگران انجام دهد.
حجت الاسلام والمسلمین شهیدی با تصریح این مسئله که نقد را با کمال میل می پذیریم زیرا ما را در رسیدن به اهداف بنیاد شهید و امور ایثارگران کمک می کند در پایان گفت: از اصحاب رسانه استدعا داریم ما را در رسیدن به اهداف و رفع مشکلات جامعه شاهد و ایثارگر و تکریم خانواده های شهدا، ایثارگران و رزمندگان یاری کنند.