کد خبر 138195
۲ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۴:۰۰

یادواره شهدای بمباران شیمیایی روستای «زرده» برگزار شد

یادواره شهدای بمباران شیمیایی روستای «زرده» برگزار شد

یادواره شهدای بمباران شیمیایی روستای زرده با حضور جمع کثیری از خانواده‌های معظم شاهد و ایثارگر در روستای زرده از توابع شهرستان دالاهو کرمانشاه برگزار شد.

در این یادواره که به همت بنیاد دالاهو و همکاری سپاه ناحیه این شهرستان برگزار شد، هشتی راد فرمانده ناحیه مقاومت کرمانشاه در سخنانی ضمن گرامی داشت یاد و خاطره شهدای روستای زرده، گفت: در طول چهار دهه از عمر پربرکت انقلاب، دشمنان ایران اسلامی برای ضربه زدن به‌نظام جمهوری اسلامی از هیچ کوششی دریغ نکرده و تمامی توطئه‌های خود را برای رسیدن به این هدف به کار گرفته‌اند.
فرمانده ناحیه مقاومت سپاه کرمانشاه با اشاره به اینکه بحمدالله دشمنان همیشه در مقابل ایران اسلامی در موضع ضعف قرار داشته‌اند، افزود: صدام جنایتکار آن هنگام که از رویارویی با رزمندگان اسلام ناامید و در برابر اراده مردم مأیوس شد، دست به اقدامات ضد بشری دیگری ازجمله بمباران شیمیایی مردم بی‌گناه و مظلوم مرزنشین این منطقه زد.
وی خاطرنشان کرد: اکنون نیز آمریکای جنایتکار به همراهی هم‌پیمانانش و برای جلوگیری از توسعه و نفوذ اسلام و موج اسلام‌خواهی در سراسر دنیا به انواع سلاح‌های کشتارجمعی متوسل شده و برای رسیدن به اهداف شومشان این سلاح‌ها را در اختیار گروه‌های تروریستی همچون داعش و گروهک‌های ضد اسلامی قرار داده تا مانع از توسعه اسلام شود.
روستای زرده شهرستان دالاهو در تاریخ سی و یکم تیرماه 67 توسط هواپیماهای بعثی عراق بمباران شیمایی شد و تعداد زیادی از مردم بی‌گناه این روستا شهید و یا دچار مسمومیت شیمیایی شدند.

برچسب‌ها